Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
06.01.2016

Καθαρό streetwear από το Luv’n’Roll.

Pούχα με moodboard mcs, σκέιτερς, λίγο μέταλ, συναυλίες μέσα, συναυλίες έξω, φεστιβάλ, βόλτες, στενά πόλεων και άλλα πολλά!

 

Ξέρω, έχουμε ρούχα, αλλά αφήστε με να σας μιλήσω για τον Παύλο (εμμμ όχι αυτόν που νομίζετε, και με το δίκιο σας). Ο Παύλος είναι ο art director της φωτογράφισης της Luv’n’Roll που θα βλέπετε, η οποία φωνάζει “Παύλος” από μακριά. Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε ένα χ ρούχο και να μην μπορείτε με τίποτα να το συσχετίσετε με τον σχεδιαστή, ή μια φωτογράφιση που δεν μπορείτε με τίποτα να συσχετίσετε με τον στιλίστα, ή μια φωτογραφία που απορείτε πώς τράβηξε ο συγκεκριμένος φωτογράφος; Ε, εδώ έχεις το ακριβώς αντίθετο: όλα τα ρούχα θα μπορούσε να τα φοράει ο Παύλος (και τα γυναικεία) και επίσης θα μπορούσε άνετα να είναι στη θέση των μοντέλων, το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Αυτά για τον Παύλο.

Τα ρούχα Luv’n’Roll είναι καθαρό streetwear, το οποίο παρατηρώ ότι περνάει μια περίοδο ακμής, ίσως επειδή είναι τόσο περίπλοκα τα πάντα που κανα δυο πράγματα πρέπει να τα κρατάμε απλά (μα τι είπα παιδιά ε), φούτερ, hoodies, τσάντες, κάλτσες, καπέλα (για να μάθουμε λίγο τη lingo, θα τα λέμε tracker hats) σκουφάκια (beanies – όχι εγώ, η lingo) – το βασικό κόλπο, δε, είναι τα σχέδια και οι μεταξοτυπίες που είναι αποκλειστικά και λειτουργούν για τη συλλογή αντί υπογραφής. Εγώ δηλαδή, τα ξεχωρίζω από τα prints άμα το δω στον δρόμο. Τα Luv’n’Roll είναι ρούχα με moodboard mcs, σκέιτερς, λίγο μέταλ, συναυλίες μέσα, συναυλίες έξω, φεστιβάλ, βόλτες, στενά πόλεων και τέτοια – επίσης, για να σου δώσω και καμιά πρακτική κοριτσίστικη συμβουλή, επειδή είναι από ελαφρά υφάσματα προσφέρονται για layering, και ως γνωστόν με το layering μπορείς να τα προσαρμόσεις σε κάτι πιο φιλόδοξο: φαντάσου ας πούμε το τελευταίο γκρι ανοιχτό jumper με μίνι με παγέτα.

Παρακαλώ.

Για να μην ψάχνετε, πέραν του site τα βρίσκετε εδώ:
-One Love , Παναγη Τσαλδαρη & Ψαθα 21 , Μελισσια.
-One Love, Far Out Beach Club ,παραλία Μυλοπότα, Ιος Κυκλάδες.
-Black Rose , Αγ.Νικολάου 53 , Πάτρα.

3

4

5

6

7

8

9

1

11

12

**** Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Γιώργος Μπενιουδάκης και το  Art Direction ο Παύλος Χρήστου

Μπόλικη μόδα από τη Χρύσα Οικονομοπούλου και την ομάδα της στο www.fashionism.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ
NEWS
Save