Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Big in Small Weekend: Τρεις μέρες & νύχτες. 18 Έλληνες DJs & Παραγωγοί. Μια γιορτή για τη μουσική.

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με ένα ξεχωριστό τριήμερο αφιερωμένο στη Μουσική.

Τρεις μέρες και νύχτες. 18 Έλληνες DJs και Παραγωγοί. Ένα φεστιβάλ. Στο πιο καλοκαιρινό σημείο της Αθήνας. Στη Στο Μωσαϊκό, στη Γλυφάδα. Το Big In Small Weekend πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 9, 10 & 11 Ιουνίου. Εκλεκτοί καλεσμένοι θα συναντηθούν στο booth υποστηρίζοντας ο καθένας την δική του μουσική ταυτότητα. Από Soul & Funk, σε Rock & Pop, και από Hip Hop και Drum & Base, σε Disco, House & Techno.  Καλεσμένος του Big In Small Weekend θα είναι και ο γνωστός Σκωτσέζος DJ & παραγωγός της ηλεκτρονικής dance σκηνής, Dicky Trisco. Ενώ μετά από αρκετά χρόνια, θα βρίσκεται στο Mosaiko και ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, CayetanoΟι διοργανωτές του BISW μας δίνουν μερικούς καλούς λόγους για να κατέβουμε αυτό το τριήμερο στα νότια της πόλης μας.

Πως και πότε γεννήθηκε η ιδέα του “Big in Small”; Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το Μωσαϊκό, Χριστούγεννα του 2010, είχε σαν βασικά ενδιαφέροντα την μουσικη και τα κοκτειλ. Η ιδέα του Big In Small υπήρχε απο την πρώτη στιγμή, αφού το μπουθ του Μωσαϊκού φιλοξενούσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα DJs & παραγωγών της εγχώριας μουσικης σκηνής. Σάρκα και οστά όμως πήρε το 2012 με καλεσμένο τον Kid Loko. Έκτοτε ακολούθησαν οι Τimo Maas, Dicky Trisco, Joey Negro, Pete Herbert, Ray Mang, Rampue, Camea, Kate Simko, Soft Rocks, Kalipo, Russell Leetc (Editors) White Lies, κ.α.

Γιατι.. Big in Small; Το Μωσαϊκό ειναι ενα μικρό κοκτειλ μπαρ που μέσα στα 50 τ.μ. του φιλοξενεί καλεσμένους διεθνούς εμβέλειας της underground σκηνής. Αυτο είναι πολύ μεγάλο καθώς το προσφέρουμε στους φίλους/πελατες μας χωρίς είσοδο και με υψηλές παροχές. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι το Μωσαϊκό έχει ήδη κατακτήσει μία θέση στα καλύτερα μπαρ της Αθήνας.

Πείτε μας λίγα λόγια για τον καλεσμένο DJ, Dicky Trisco. O Σκωτσέζος DJ, παραγωγός, remixer, επικεφαλής δισκογραφικού label και τρεις φορές Ολυμπιονικής Gin & Tonic, Dicky Trisco, είναι εθισμένος με το πώς η μουσική συνδέει τους ανθρώπους και δημιουργεί καλύτερες μέρες. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να γίνει δάσκαλος της σεβάσμιας τέχνης της discotheque και το έχει πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία. Είχε έρθει για 1η φορα στην Ελλάδα, στο Mosaiko, πέρσυ τον Μαϊο. Ζήσαμε μία βραδιά που έχουμε να θυμόμαστε και έτσι αποφασίσαμε να τον έχουμε μαζί μας και στο φετινό BIS.

Γιατί δεν πρέπει να χάσει κανείς αυτό το πάρτι; Γιατί σπάνια συναντάς τόσους καλλιτέχνες σε ένα χώρο μικρό και cosy και μάλιστα δωρεάν.  Στα νότια προάστια αυτό είναι πραγματικά μοναδικό. Και μια που αναφέραμε τη λέξη νότια, μπορεί καποιος να έρθει στο “Big In Small Weekend” κατευθείαν από τη θάλασσα διότι ξεκινάει από νωρίς. Το “Big In Small Weekend” αποτελεί για το Μωσαϊκό ένα ξεχωριστό τριήμερο αφιερωμένο στη Μουσική και σηματοδοτεί το καλωσόρισμα του καλοκαιριού.


Το line up του τριημέρου:

Παρασκευή 9 Ιουνίου: Dim Harissis, Bad Spencer, Professional Crap Dancers, Dicky Trisco, Photoharrie

Σάββατο 10 Ιουνίου: Black Athena, Dear Quentin, Spyros Pagiatakis, Cayetano, Takis Apostolou

Κυριακή 11 Ιουνίου: Mackenzie, Clubkid, Nikolas Gale, John Chouliaras, Marsha, Kissing Strangers

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ
NEWS
Save