Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
10.07.2017

Samsung QLED TV: Η τηλεόραση που κάνει τους διακοσμητές να πετάνε τη σκούφια τους

Μια επίσκεψη στο Golden Hall θα σας κάνει να καταλάβετε το γιατί.

Φωτογραφίες: Γεράσιμος Δομένικος/ FOSPHOTOS

Μια διαφορετική εμπειρία θέασης είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο Golden Hall στις 4 Ιουλίου. Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε τα νέα αξεσουάρ που μόλις κυκλοφόρησαν για την QLED TV

Καταρχάς ας μιλήσουμε για την εικόνα την ίδια που σας προσφέρει αυτή η τηλεόραση. Τα χρώματα είναι δισεκατομμύρια αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Με την προσθήκη της νανοτεχνολογίας η QLED TV είναι σε θέση να προσφέρει την κατάλληλη εικόνα ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου. 

Η διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά.

Ας επιστρέψουμε όμως στο τι συνέβη πέρα της Αμερικάνικης Ανεξαρτησίας την 4 Ιουλίου. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εμπορικού κέντρου η αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Σίσσυ Φειδά, παρουσίασε τα νέα αξεσουάρ αλλά και την χρήση τους, καθώς έδωσε και συμβουλές διακόσμησης σύμφωνα με τις οποίες τα αξεσουάρ της QLED TV απελευθερώνουν στιλιστικά τον χώρο, δίνοντας ευελιξία στην τοποθέτηση τηλεόρασης σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού. H ίδια αν και δήλωσε πως δεν είναι ειδική με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, βρήκε την υγεία της με το συγκεκριμένο μοντέλο αφού μπορεί να το τοποθετήσει άνετα σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς να τις προκαλεί άγχος το περίφημο «τραπεζάκι τηλεόρασης». Πιο συγκεκριμένα η Samsung κυκλοφόρησε 4 νέες μοναδικές βάσεις για την QLED TV.

Η βάση Studio έχει σχεδιαστεί σαν καβαλέτο, έτσι ώστε να αναδεικνύει την QLED TV σε έργο τέχνης, χωρίς την ανάγκη χρήσης επίπλων .Η βάση Studio παρέχει τη δυνατότητα να τοποθετείται ελεύθερα η τηλεόρασή ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Η βάση Tower με κωνικό σχήμα και δυνατότητα περιστροφής 35 μοιρών από κάθε πλευρά, είναι κατάλληλη για να εξυπηρετεί δύο χώρους ή ένα μονόχωρο δωμάτιο, ενώ τοποθετείται ακόμα και πάνω σε στενά έπιπλα.

Όσοι επιθυμούν να τοποθετήσουν την τηλεόρασή τους στον τοίχο, η επιτοίχια βάση στήριξης No Gap Wall-mount εξαλείφει το κενό μεταξύ τοίχου και τηλεόρασης, γεγονός που την καθιστά ιδανική λύση ακόμα και σε περάσματα εντός του χώρου.

Αν σας κέντρισαν την προσοχή τα παραπάνω, τώρα έρχεται το καλύτερο. Το μεγάλο πρόβλημα με την τηλεόραση και όλες τις συσκευές που συνδέουμε πάνω της είναι το τι κάνουμε με όλα αυτά τα καλώδια που πρέπει να βολέψουμε. Και εδώ έρχεται η μεγάλη επανάσταση με το Invisible Connection, ένα σχεδόν αόρατο οπτικό καλώδιο, συνδέει όλες τις περιφερειακές συσκευές, από τον αποκωδικοποιητή μέχρι την gaming κονσόλα, και τοποθετείται από 5 έως και 15 μέτρα μακριά από την τηλεόραση. 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη Samsung QLED TV και τα νέα αξεσουάρ της στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του Golden Hall έως και τις 2 Αυγούστου 2017. Παράλληλα, μέσω ενός διαγωνισμού, ένας τυχερός θα αποκτήσει την QLED TV καθώς και τη βάση της επιλογής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ SPONSORED
NEWS
Save