Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
07.06.2018

«Στα Πλάγια» της Ρεματιάς, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Η επική stand up comedy παράσταση του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Μαθιουδάκη για μία και μόνο βραδιά στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς!

Μετά από ένα χειμώνα sold out παραστάσεων, οι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης, δύο από τους καλύτερους κωμικούς της ελληνικής Stand up Comedy σκηνής, μεταφέρονται το Σάββατο 23 Ιουνίου, στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, δεν πέφτουν μες την ρεματιά ευτυχώς, αλλά παρουσιάζουν για μία και μόνο βραδιά την παράσταση «Στα Πλάγια», σε παραγωγή του Σπίτι Μπαρ.

Εμείς όλοι θα τους ακούσουμε και θα γελάσουμε ή ίσως και να κλάψουμε... άλλωστε όλα για τον άνθρωπο είναι.

Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, εκτυπωτές, κόκκινα φανάρια, χάλια αφίσες, λάθη στο Messenger, ατελείωτη φλυαρία, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές, θείοι (πάντα θείοι…), άκυροι συγγενείς, άκυρα αντικείμενα, άκυρες φωτογραφίες, ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτριος και η Ολάγια συνθέτουν μία γνήσια «αθηναϊκή», deep down και dirty παράσταση. Ετοιμαστείτε δηλαδή να γελάσετε με τα χάλια μας... Θα παριστάνουμε για μια βραδιά πως μπορούμε και αυτοσαρκαζόμαστε. Καλύτερος είναι ο Γούντι ο Άλεν δηλαδή;

 

H παράσταση θα μαγνητοσκοπηθεί και όσοι βρεθούν εκεί την πάτησαν... ε, θα γίνουν συμμέτοχοι στο μεγαλύτερο κωμικό γεγονός του καλοκαιριού.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να την χάσετε.

 

Στα Πλάγια Stand Up Comedy ShowΠαραγωγή: Σπίτι Μπαρ - Σάββατο 23 Ιουνίου, Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου), Ώρα έναρξης: 22.00 (Πόρτες: 20.00)
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (με διάλειμμα), Γενική Είσοδος: 10€
Προπώληση: Σπίτι Μπαρ (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι)
www.viva.gr, στο 11876,
καθώς και σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία:Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων, athinorama.gr, Viva Kiosk, Yolenis, Kremlino.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΟ
NEWS
Save