Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
15.12.2018

POPTAPE #128: Mr. M

Ενδιαφέρουσα μουσική από ωραίους ανθρώπους.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1983, ο Μάνος Δούβικας, γνωστός ως Mr.M, ξεκίνησε τη μουσική του παιδεία στην techno και house μουσική συλλέγοντας σπάνια βινύλια και ξοδεύοντας ώρες αγοράζοντας δίσκους. Ως συνιδρυτής του Cannibal Radio, ενός από τους πιο επιτυχημένους ιντερνετικούς σταθμούς της Αθήνας, τα 9 τελευταία χρόνια έχει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή με το όνομα ''HIGH TIMES''. Πίσω στο 2011, μπήκε στη λίστα με τους 10 καλύτερους djs της Ευρώπης, μετά από τη νίκη του στο μουσικό διαγωνισμό Movida Corona. To 2013 μαζί με τους a.metz και Jerm ίδρυσαν το project/Label "Analogue" με σκοπό τη πραγματοποίηση ποιοτικών techno event με καταξιωμένους guest παραγωγούς/Djs από το εξωτερικό καθώς και με κυκλοφορίες βινυλίων από αναγνωρισμένους παραγωγους στον χορό της techno μετρώντας ήδη 7 κυκλοφορίες από καλλιτέχνες όπως UVB, Endlec, Dimi angelis, Kwartz, Dj Boss, Octave, Birth Of Frequency, Héctor Oaks.

Έχει μοιραστεί τα decks μαζί με καταξιωμένους Dj's/παραγωγούς όπως Blawan, DaxJ, Karenn, James Ruskin, Tommy Four Seven,Ben sims, Endlec, Sunil Sharpe, Len Faki,Dasha Rush, Jonas Kopp, UVB, Keith Carnal, Shifted, Blue Hour, Rodhad,KWARTZ,Distant Echoes, Rebekah, Sawf, Manni Dee, Terence Fixmer & Marco Bailey. Με residency στο Six Dogs και στο Astron Bar και resident dj tou #athensteschno, ένα side project της Analogue, με σκοπό την ανάδειξη της local σκηνής μέσα από events με καλεσμένους αποκλειστικά και μόνο εγχώριους Dj / παραγωγούς, και  εμφανίσεις σε μεγάλα clubs όπως Maze, Dive, Area 19, Skullbar με μεγαλύτερη αυτή του Tresor Club στο Βερολίνο με το project Analogue τον Οκτώβριοτου 15 , καθώς και συμμετοχή σε events όπως τα ADD Festival, Rave Prade του luben.tv, Astron Fest, Endorphin και Bloom Festival, ο Mr.M έχει εδραιώσει την παρουσία του σαν καλλιτέχνης στην χώρα μας. Πλέον εστιάζει στις μουσικές του παραγωγές, με την πρώτη του το 2018 στην πέμπτη κυκλοφορία του Analogue label μαζί με τους Jerm και a.metz, και την επομενη στα μέσα του 2019. 


Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα τον βρείτε στο sixdogs στο επόμενο party της Analogue με καλεσμένο τον Ολλανδό DJ και παραγωγό, Remco Beekwilder. Μαζί του οι Jerm & a.metz. 

Tracklist

  1. Die Roh - Look Out (Tessela Remix)
  2. dotwav - Expecting You (TWR72 Remix)
  3. TALISMANN - MARS WARS
  4. Differ -Entity
  5. Synthek & Audiolouis - Thread Between Us (Tadeo Remix)
  6. Slam - Constructivism
  7. Gary Burrows - Burning
  8. Kill Ref - Hiss Sequenced
  9. A. Paul - CMYK (Ben Sims Disco Trix Remix)
  10. Charles Fenckler - District 2 (909 Drums)
  11. Radio Slave – Don't Stop No Sleep
  12. Dustin Zahn - Miss You (Truncate Remix)
  13. Benjamin Damage - Montreal
  14. Marco Bailey - Icefyre (Setaoc Mass Remix)
  15. Mr. M - Half Full [ANA005]
  16. Stefano Moretti & Under Black Helmet - Break Bitch
  17. Dax J - The Invisible Man
  18. UVB - In All Fairness [ANA006]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ POPTAPE
NEWS
Save