Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
21.12.2018

Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να πάρετε στους αγαπημένους σας

Δεκέμβρης, ο μήνας των στολισμένων δέντρων, των φωταγωγημένων λεωφόρων και κυρίως ο μήνας των δώρων.

Το να σου κάνουν δώρα είναι κάτι το υπέροχο, το να πρέπει εσύ όμως να κάνεις δώρα είναι κάτι που πολλές φορές, αν και σε γεμίζει με ευτυχία γιατί κάνεις κάτι για τους αγαπημένους σου ανθρώπους, μπορεί να σου προκαλέσει και μεγάλο άγχος. Ποιο δώρο να πάρεις σε ποιον και θα τους αρέσει ή θα πάνε με την πρώτη ευκαιρία να το αλλάξουν; Αυτές είναι συνήθως οι σκέψεις που κάνουμε, καθώς τριγυρνάμε στους διαδρόμους των μαγαζιών ψάχνοντας το ιδανικό δώρο για όλους. 

Φέτος όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και το άγχος θα πεταχτεί από το παράθυρο, αφού η Popaganda και το Πλαίσιο, έχουν ετοιμάσει για εσάς την πιο επική λίστα δώρων, για να μην μείνει κανείς από τους συγγενείς και φίλους σας παραπονεμένος. 

Αν η κοπέλα σας ή η αδερφή σας ή η κολλητή σας τρελαίνεται για φωτογραφίες, τότε η ροζ έκδοση της Fujifilm Instax Mini 9, είναι το τέλειο δώρο για εκείνη, αλλά και για όποιον άλλο του αρέσει η τέχνη της φωτογραφίας και νοσταλγεί της εποχές που περίμενες να εμφανιστεί το φιλμ και να κρατήσεις αυτό που είχες τραβήξει στα χέρια σου. Με την  Fujifilm Instax Mini 9, βέβαια, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις και πολύ αφού η φωτογραφία θα εμφανιστεί σε λίγες μόνο στιγμές και θα μπορεί να κοσμήσει οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού του επιθυμούν. Οι φωτογραφίες άλλωστε είναι για να τις βλέπουμε και όχι για να μένουν κρυμμένες σε κάποιον φάκελο ενός υπολογιστή.

Αν πάλι, στη δουλειά σας φέτος αποφασίσατε να κάνετε secret Santa και ακόμα δεν ξέρετε τι να πάρετε στον συνάδελφό σας που κάθεται στο πίσω πίσω γραφείο και τον συναντάτε μόνο καμιά φορά στην τουαλέτα, τότε σας βρήκαμε το ιδανικό δώρο για να σπάσετε τον πάγο. Αυτή η κούπα τάρανδος, η οποία έχει μέχρι και σκουφάκι, είναι σίγουρο πως θα σας φέρει πιο κοντά. 

Και αφού μιλάμε για ταράνδους, μια θήκη κινητού, την οποία την κοσμεί ο Ρούντολφ, είναι ό,τι πρέπει για αυτούς που θέλουν να ζουν τα Χριστούγεννα στο έπακρο και φροντίζουν και η παραμικρή λεπτομέρεια να θυμίζει γιορτές. Το καλύτερο όλων βέβαια, είναι ότι αυτή η θήκη έρχεται δώρο με γυαλί προστασίας, οπότε το άτομο στο οποίο θα την χαρίσετε δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί μήπως καταστρέψει το πολύτιμο κινητό του. 

Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στη μαμά σας, τότε αυτό το κερί είναι ιδανικό. Θα κάνει το σπίτι της να μυρίζει σαν τριαντάφυλλα και βατόμουρα, ενώ ακόμα κι όταν θα είναι σβηστό θα διακοσμεί υπέροχα το σκρίνιο, που σίγουρα έχει στο σαλόνι της. Αφήστε που με αυτό το δώρο μπορεί να ξεχαστεί για λίγο και να σταματήσει να παραπονιέται που δεν τρώτε όλοι μαζί τις Κυριακές.

Αν πάλι δείτε ότι με το κερί δεν καταφέρνετε και πολλά και ότι η γκρίνια της μαμάς για τις Κυριακές συνεχίζεται, τότε μπορείτε να της πάρετε αυτό το διακοσμητικό μεταλλικό καλάθι για να βάζει τα περιοδικά της και μπορεί να ακουμπάει πάνω του και τον απογευματινό καφέ της ή και το κερί που της πήρατε.

Για τους φίλους σας που είναι κολλημένοι με τις σειρές, αυτό Turbo-X Earth Tablet είναι ότι πρέπει. Θα κατεβάζουν την σειρά που παρακολουθούν μανιωδώς αυτή την εποχή και θα μπορούν να την βλέπουν στο μετρό ή στο λεωφορείο καθώς θα πηγαίνουν στη δουλειά. Έτσι δεν θα χάνουν ούτε επεισόδιο.

Τώρα λοιπόν, αφού πήρατε δώρα για όλους, ήρθε η ώρα να πάρετε δώρο και για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας. Τον εαυτό σας. Μην το πολυσκέφτεστε και πάρτε επιτέλους εκείνο Sony Playstation Classic που έχετε βάλει στο μάτι από το καλοκαίρι. Σας αξίζει και θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος, τουλάχιστον για τις πρώτες εβδομάδες.

Τώρα λοιπόν, που ξέρετε τι πρέπει να αγοράσετε φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο και κάνετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους ευτυχισμένους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ SPONSORED
NEWS
Save