26.03.2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: «The Strangers: Ματωμένη Νύχτα», το θρίλερ που κάνει τρομακτικό makeover στο κλασικό hit των 80s, "I Think We're Alone Now"

Στο νέο σίκουελ, η νοσταλγία προσπερνά τα slasher τελετουργικά και κεντράρει στη μουσική της δεκαετίας του '80.

Ξεκινάει με τη φωνή της Κim Wilde, που ακούγεται από ένα παλιό σκουριασμένο φορτηγάκι να τραγουδά το “Kids In America”, τον άτυπο ύμνο των ανήσυχων εφήβων των 80s. Οι τρεις επιβάτες, ωστόσο, δεν ζουν ακριβώς για το music-go-round, αφού είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς ψυχοπαθείς της τελευταίας δεκαετίας: οι μασκοφόροι εισβολείς που τρομοκράτησαν την Λιβ Τάιλερ και την οικογένειά της στο θρίλερ The Strangers του 2008 επιστρέφουν δέκα χρόνια μετά για να ξεκοιλιάσουν την οικογένεια της Κριστίνα Χέντρικς, αυτή τη φορά, σε ένα σίκουελ που φιλοδοξεί να ισοφαρίσει την πρώτη ταινία σε cheap thrills και σοβαρότατα ουρλιαχτά. The Strangers: Ματωμένη Νύχτα, εκεί συμβαίνουν όλα αυτά: από την Πέμπτη μια κινηματογραφική αίθουσα κι ένας κουβάς ποπ κορν μακριά σας.

Αν και η Kim Wilde, μια από τις πιο εμβληματικές τραγουδίστριες της δεκαετίας του ‘80, κάνει και δεύτερη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ταινίας ακούγεται μέσα από το "Cambodia", η Tiffany είναι η πάλαι ποτέ σταρ που αποτελεί ανεπίσημη μασκότ της δολοφονικής τριάδας, αφού ο Άντρας με τη Μάσκα επιλέγει το μεγαλύτερό της hit, το “I Think We’re Alone Now”, για μουσική υπόκρουση/προαναγγελία θανάτου.

Μια σκοτεινή εκδοχή του παίζει και στο παραπάνω αποκλειστικό βίντεο από την ταινία, που συνδυάζει millennial ειρωνεία και κλασική αιματοχυσία, με την υπογραφή του σκηνοθέτη του Γιοχάνες Ρόμπερτς.

Μιλώντας για την επιλογή των τραγουδιών του soundtrack, που δεν περιορίζεται μόνο στα προαναφερθέντα, αλλά και σε άλλες διάσημες επιτυχίες όπως το “Total Eclipse Of The Heart” της Bonnie Tyler και η (επική) μπαλάντα “Making Love Out Of Nothing At All” των (επικών) Air Supply, o σκηνοθέτης αναφέρει μια συγκεκριμένη σκηνή στην οποία ο γιος της οικογένειας και ο Άντρας με τη Μάσκα παλεύουν μέσα σε μια πισίνα. «Ήξερα πάντα ότι ήθελα να ακούγεται μια ροκ μπαλάντα σε αυτή τη σεκάνς. Όταν βάλαμε την Bonnie στο μοντάζ, που ήταν η πρώτη και μοναδική μου επιλογή, άρχισε να έχει νόημα το να παίζει μόνο 80s το φορτηγό και στη συνέχεια το επεκτείναμε σε ολόκληρη την ταινία», λέει. Η αισθητική της ταινίας, αλλά και η αντίθεση του σκοτεινού της περιεχομένου με τις χαρούμενες εξάρσεις της μουσικής, διαφοροποιούν το The Strangers: Ματωμένη Νύχτα από τα υπόλοιπα πρόσφατα παραδείγματα του είδους. Πατήστε play στο trailer της ταινίας και θα το διαπιστώσετε κι εσείς...

Η ταινία The Strangers: Ματωμένη Νύχτα κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 29 Μαρτίου σε διανομή της Odeon

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΙΝΕΜΑ
TRENDING NOW
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED