13.12.2017

Δείτε αποκλειστικά στην Popaganda outtakes από το ντοκιμαντέρ για τη Λένα Πλάτωνος, «λπ»

Μία μικρή πρώτη γεύση του «λπ», όσο το crowdfunding για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ για την ιέρεια της ελληνικής electronica, συνεχίζεται στο Indiegogo.

Υπήρξε αναμφισβήτητα η ιέρεια της εγχώριας electronica, αφήνοντας το δικό της στίγμα με δίσκους όπως Σαμποτάζ (1981), Μάσκες Ηλίου (1984), Γκάλοπ (1985). Βέβαια, η φήμη της δεν έμεινε μόνο εντός συνόρων, καθώς κέρδισε σταδιακά και την παγκόσμια μουσική αποδοχή  ενώ ακόμα και σήμερα, μερικές δεκαετίες μετά, τα άλμπουμ της επανεκδίδονται από ετικέτες όπως η Dark Entries Records. Ο λόγος για την Λένα Πλάτωνος, η οποία μέσα από την αιθέρια αισθητική και τον ποιητικό λόγο της πέρασε στο πάνθεον των μεγάλων της ελληνικής σκηνής. Αυτήν την πορεία και την ιδιαίτερη προσωπικότητά της φιλοδοξεί να σκιαγραφήσει το ντοκιμαντέρ με τίτλο ΛΠ: A Film About Lena Platonos.

Το ΛΠ: A Film About Lena Platonos είναι ένα ντοκιμαντέρ για την Λένα Πλάτωνος, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Πέτρου. Ο σκηνοθέτης μίλησε σε όλους εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί της για την δημιουργία αυτών των πρωτοποριακών δίσκων και στους νεότερους καλλιτέχνες, Έλληνες και μη, που εμπνέονται από την δουλειά της, ενώ η ίδια η Λένα Πλάτωνος μοιράζεται τις δικές της αναμνήσεις από την εποχή εκείνη με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν οι Σαβίνα Γιαννάτου, Πάνος Δράκος, Γιάννης Παλαμίδας, Θάνος Σταθόπουλος, Νίκος Αϊβαλής, Κλέων Αντωνίου, Josh Cheon, Red Axes, Coti K, Alexis Taylor, Natureboy Flako, Γιάννης Κύρης, Κώστας Χατζόπουλος, Nteibint, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Ελλη Πασπαλά, Lena Willikens, Στάθης Γουργουρής, Felizol, Γιώργος Χρονάς.

Για να ολοκληρωθεί το ΛΠ, η εταιρία παραγωγής Heretic οργανώνει crowdfunding καμπάνια στο Indiegogo, αναζητώντας πόρους που θα καλύψουν το post-production της ταινίας, καθώς και μουσικά δικαιώματα του ντοκιμαντέρ.

Μέχρι την ολοκλήρωση της crowdfunding καμπάνιας, μπορείτε να πάρετε αποκλειστικά στην Popaganda μία πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο ΛΠ με outtakes της ταινίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΙΝΕΜΑ
TRENDING NOW
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED