Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (19/07-25/07/2020)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Η νέα Σελήνη στις 20 είναι το θέμα της εβδομάδας επειδή μπορεί να έχει δύο πλευρές. Από τη μία είναι μια ένδειξη ότι γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα της οικογένειας ή σε κάτι που αφορά το σπίτι, όπως μια αλλαγή, μετακόμιση ή συγκατοίκηση.

Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία σε αυτούς τους τομείς που να συνοδεύεται από άγχος. Το σημαντικό είναι να εστιάσεις στο οτιδήποτε νέο έχεις δρομολογήσει ή έρχεται από μόνο του.

Μπορείς να έχεις ευκαιρίες να βελτιώσεις το περιβάλλον σου και να ασχοληθείς με κάποιες στενές προσωπικές ή οικογενειακές σχέσεις που χρειάζονται την προσοχή σου.

Μια δυσκολία ίσως σχετίζεται με τις απαιτήσεις πολλών  τομέων και με την αδυναμία σου να τους έχεις όλους ικανοποιημένους. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι πρέπει να διαλυθείς για να τα προλάβεις όλα, ούτε όμως να αποσυρθείς και να ασχοληθείς αποκλειστικά με τις δικές σου ανάγκες, παραβλέποντας κάπως αντιδραστικά αυτές των άλλων. Μπορείς να δώσεις ό, τι μπορείς, και σε εσένα και στη δουλειά σου και στους δικούς σου.

 Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
NEWS
Save