N.E.R.D - No One Ever Really Dies

Ο Pharrell Williams σε ρόλο μαέστρου στην παρέλαση εκλεκτών καλεσμένων του.

Στα γρήγορα: Πέμπτος studio δίσκος για την παρέα του Pharrell Williams για λογαριασμό της i am OTHER και Columbia και νέα δουλειά μετά το Nothing του 2010. Στον δίσκο θα ακούσετε καλεσμένους όπως οι Rihanna, André 3000, Kendrick Lamar, M.I.A., Gucci Mane, Wale, Future και Ed Sheeran, μεταξύ άλλων.

Την ακούσαμε: Ο Pharrell Williams κάνει τον δίσκο προσωπική δουλειά θα έλεγε κανείς, γράφοντάς τον σχεδόν εξ' ολοκλήρου ο ίδιος, με τους guest stars να είναι όμως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του. Από την Rihanna που ραπάρει εντυπωσιακά στο opening track "Lemon", μέχρι το επίσης αρκετά δυνατό "Don't Don't Do It!" με τον Kendrick Lamar, μέχρι στιγμές που περιμέναμε δυνατότερες, όπως τη σύμπραξη Kendrick Lamar και M.I.A. στο ίδιο κομμάτι ("Kites"), αλλά και στιγμές που μας αιφνιδιάζουν ευχάριστα, όπως η εμφάνιση του Ed Sheeran στο ελαφρώς ρέγγε "Lifting You" που κλείνει και τον δίσκο. Το γεγονός ότι η ιδέα παράληψης των tracks στα οποία δεν ακούμε guest προσθήκη μοιάζει ανακουφιστική, οδηγεί τελικά στο αβίαστο συμπέρασμα πως ο Williams δημιουργεί το κατάλληλο ηχητικό σκηνικό μέσα από τις αποδεδειγμένες παραγωγικές του δεινότητες για να αναδείξει όσους επέλεξε να βρίσκονται σε αυτό τον δίσκο.

Τρέξε μακριά: Αν νιώθεις πολύ nerd για N.E.R.D.

Τ' είπες τώρα; «Ενώ τα προηγούμενα albums τους χαρακτηρίζονταν από το να πετάει ο Williams και οι υπόλοιποι την μία μουσική ιδέα μετά την άλλη, το No One Ever Really Dies μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν πλούσιο, σταθερό ήχο πίσω από την πληθώρα των υψηλού προφίλ cameo εμφανίσεών του». -The Guardian 

Να τ' αφήσω; 74/100 -Metacritic 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
TRENDING NOW
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED