Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
11.01.2018

Ο VARG για μια βραδιά στην Αθήνα στις 13/01

Η ομάδα REFILL σε συνεργασία με το TEMPLE CLUB,παρουσιάζουν στην Τέκνο κοινότητα της πόλης, για 1η φορά σε live performance,τον ιδρυτή της θρυλικής ''Northern Electronics''.

Mε κρυφές μεταδόσεις παράλληλα με τις διεισδυτικές δηλώσεις του πυρήνα της Τέκνο,που στοιβάζονται δίπλα σε αυτοπεριοριζόμενες ζωντανές εμφανίσεις με την ευελιξία και το βάθος της εστίασης που σπάνια καλούνται τόσο ενστικτωδώς. Με μια συνεχώς αυξανόμενη παρουσία, ο Jonas Rönnberg (Varg) δίνει νόημα στην παρακμιακή υπερβολική δόση της underground μουσικής αυτή τη στιγμή, δημιουργώντας δουλειές για το δικό του παραγωγικό πρόγραμμα.

Το χάος που τον ελέγχει ελάχιστα δεν σταματάει να ελέγχει ότι έχετε παρατηρήσει.

Προεδρεύοντας της ετικέτας Northern Electronics της Στοκχόλμης μαζί με τον Abdulla Rashim, ο Rönnberg εκπέμπει μια κρυπτική σκιά από τον Βορρά πάνω από τις σύγχρονες αισθητικές πλατφόρμες καθώς και το μακρύ τόξο των πειραματικών πρακτικών της μουσικής. Το τελευταίο είναι καλύτερα κατανοητό όσον αφορά το συνεργατικό σύμφωνο με την Posh Isolation της Κοπεγχάγης, η οποία έχει ως επί το πλείστον ως αποτέλεσμα το Body Sculptures, μια ομάδα που φέρνει τον Rönnberg μαζί με τους Loke Rahbek, Puce Mary και άλλες μοναδικές φωνές στην ευρωπαϊκή ηλεκτρονική μουσική σήμερα.

Οι μουσικές παραγωγές του αναρίθμητες σε πολλές διαφορετικές ετικέτες όπως στην Semantica Records στην Avian με το πρότζεκτ''Empire Line'' αλλά και στην Opal Tapes με το πρότζεκτ ''D.Å.R.F.D.H.S.''

Συνοδοιπόροι της ιδιαίτερης αυτής βραδιάς στο club Temple θα είναι, με live performance,o ερχόμενος από την πόλη του Βερολίνου Απόστολος Ζανιάς,με το Industrial-ΕBM  solo project LIEBCHEN,o γνωστός στους κύκλους της underground Industrial Techno για τα δυναμικά djset του ΑΝFS ιδρυτής της Vanila Recordings,o CONSTANTINE σε djset εμφάνιση μετά την άκρως επιτυχημένη 1η του δισκογραφική κυκλοφορεία ''HADES'' στην Bedouin Records και τέλος ο ιδρυτής της μουσικής δράσης Refill 

ECHOES IN VOID a.k.a ACIDO.

Save