Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
02.02.2018

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει τo ξενοδοχείο του μέλλοντος στη HORECA 2018

Για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών λύσεων με κορυφαίες τεχνολογίες για επιχειρήσεις στον τουρισμό και την εστίαση.

Η Κωτσόβολος συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην ετήσια έκθεση HORECA 2018, που πραγματοποιείται 9-12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO” και παρουσιάζει το ξενοδοχείο του μέλλοντος, δίνοντας λύσεις και απαντήσεις στον τουριστικό κλάδο και συγκεκριμένα στους ξενοδόχους που θέλουν να ενσωματώσουν τις κορυφαίες τεχνολογίες στα ξενοδοχεία τους. 

Το ξενοδοχείο του μέλλοντος από την Κωτσόβολος δίνει τεχνολογικά προηγμένες και καινοτόμες λύσεις στους ξενοδόχους, που σίγουρα θα προκαλέσουν ευχάριστες τεχνολογικές εμπειρίες και έκπληξη στους πελάτες τους, όπως:

-  Δυνατότητα να ελέγχουν τα πάντα από το κινητό τους: Με την ειδική εφαρμογή για smartphone, οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν να ανοίγουν αυτόματα την πόρτα του δωματίου μέσω ψηφιακού κλειδιού, αλλά και να ελέγχουν τη θέρμανση, την ένταση και το χρώμα του φωτισμού, καθώς και την τηλεόρασή τους.

-  Ποιοτικός και ήσυχος ύπνος: Mε τη σειρά minibar ECOSMART της Indel B, η οποία διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου, οι χρήστες διατηρούν το περιεχόμενο του minibar τους, χωρίς να χάσουν τον ύπνο τους. Επιπλέον,λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας (μείωση 77% στη σειρά ECOSMART G) η «ησυχία» έρχεται και στο λογαριασμό του ρεύματος!

- Διαχείριση και εμπλουτισμός του περιεχομένου των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από ένα κεντρικό σημείο με την ολοκληρωμένη λύση Lynk Reach 4.0 της Samsung. Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να ενημερώνονται στη γλώσσα τους για τον καιρό, το μενού του εστιατορίου και τις χρεώσεις, καθώς και για σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής.

Δημιουργία «παραθύρων» υψηλής αισθητικής και ενημέρωσης σε χώρους του ξενοδοχείου με ελλιπή φωτισμό. Με την χρήση των οθονών LFDs (Large Format Displays), οι τοίχοι μετατρέπονται σε ψηφιακούς καμβάδες, έτοιμοι να «φιλοξενήσουν» διάσημους πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο και πλήθος πληροφοριών.

- Προσφορά προσωποποιημένων υπηρεσιών βάσει των συνηθειών και των επιλογών των πελατών, σύμφωνα με τα προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα της Avaya.

- Δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος επαγγελματικής χρήσης στα εταιρικά smartphones με την πλατφόρμα Knox της Samsung. Έτσι, τα εταιρικά δεδομένα παραμένουν ασφαλή και λειτουργούν μόνο οι εφαρμογές που απαιτούνται για την εργασία, ώστε να διατηρείται η παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα.

- Διακοπή του κλιματιστικού ή της τηλεόρασης στο ξενοδοχείο ή στο AirBnB κατάλυμα από το smartphone, μέσω ειδικής εφαρμογής, από όπου κι αν βρίσκεται ο χρήστης.

Επίσης, η Κωτσόβολος ενημερώνει για τηνολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών (b2b) λύσεων για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, όπως:

  • Τεράστια γκάμα τηλεοράσεων για τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ –μπαρ
  • Εξοπλισμό μηχανογράφησης, όπως επαγγελματικά desktops, laptops και πολυμηχανήματα
  • Επαγγελματικές λευκές συσκευές, μικροσυσκευές και συσκευές καθαρισμού
  • Λύσεις προβολής εταιρικών μηνυμάτων, ιδανικές για εταιρίες λιανικής πώλησης
  • Ταμειακές λύσεις, όπως POS, ανιχνευτές και κατραμετρητές χαρτονομισμάτων
  • Λύσεις ψύξης, θέρμανσης & ρεύματος.

Επιπλέον, η πλήρως ενημερωμένη Business Ομάδα συμβούλων πωλήσεων της Κωτσόβολος θα συζητήσει με τους ενδιαφερόμενους του ξενοδοχειακού κλάδου, λύσεις χρηματοδότησης, όπως το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ίδρυση και λειτουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων και το ευέλικτο Πλάνο δόσεων Κωτσόβολος που απευθύνεται στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Οι επισκέπτες της έκθεσης HORECA 2018, που θα πραγματοποιηθεί 9-12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITANEXPO”, μπορούν να ενημερωθούν για τις Β2Β λύσεις και τα προϊόντα της Κωτσόβολος, που προορίζονται για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στο Hall 2, περίπτερο Β12.

Η Κωτσόβολος διαθέτει ένα σύγχρονο σύνολο υποδομών, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Β2Β πελατών. Συγκεκριμένα, τα συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα  Business Centers (σεΗράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Κόρινθο, Ιωάννινα,Πυλαία Θεσσαλονίκης, Λάρισα,Καλαμάτα,Ν. Σμύρνη, επί της Λ.Συγγρούκαι Πειραιά) είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά είδη και στελεχωμένα με εξειδικευμένους πωλητές στις επαγγελματικές λύσειςΗ κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, καθώς επίσης και το τηλεφωνικό κέντρο με 102 συνεργάτες, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη. Οι ενδιαφερόμενοι, επίσης, μπορούν να μπουν στο b2b.kotsovolos.gr, να καλέσουν το 210 28 99 999 ή να επισκεφθούν ένα από τα 96 καταστήματα της εταιρείας ανά την Ελλάδα.

Save