Δώρο από το Cycladic Shop για τους αγαπημένους σας!

Φτιαγμένο με αγάπη!

Η Popaganda και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σας κάνουν δώρο ένα σετ 2 ποτηριών σαμπάνιας από φυσητό γυαλί σε καλούπι, σε σχεδιασμό Ferm Living.

Που θα πίνετε για να γιορτάσετε τον έρωτά σας; Φτιαγμένα με αγάπη, η κυματιστή τους επιφάνεια και το λεπτό γυάλινο στόμιο καθιστούν τα δύο ποτήρια μοναδικά και ιδανικά για αφρώδη ποτά. Τα τριαντάφυλλα πολλοί εμίσησαν, την τέχνη όμως ουδείς… Για την ημέρα που γιορτάζει ο θεός του Έρωτα, σύγχρονοι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από συλλογές και εκθέσεις του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και δημιούργησαν κοσμήματα, κεραμικά, διακοσμητικά και μοναδικά δώρα.

Show your Love στις 14 Φλεβάρη, κάνοντας τις επιλογές σας από το e-shop του Μουσείου, στο https://cycladic.gr/shop και στείλτε δώρα σε όποιον ή όποια επιθυμείτε!

Η Popaganda και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σας κάνουν δώρο ένα σετ 2 ποτηριών σαμπάνιας από φυσητό γυαλί σε καλούπι, σε σχεδιασμό Ferm Living. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Τρίτη 13 Φεβουαρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί επίσης στο ίδιο post. 

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED