Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
10.04.2018

Καλοκαιρινός καιρός την Τετάρτη του Πάσχα 11/4

Κατεβάστε βερμούδες και κοντομάνικα από το πατάρι.

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, περιμένουμε την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου 2018. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, με τοπικά αυξημένες συγκεντρώσεις από το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις, παροδικές αυξημένες μετά το μεσημέρι. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 26 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 24 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Save