Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
15.05.2018

Στο νοσοκομείο αναρρώνει η Μελάνια Τραμπ μετά από επέμβαση στο νεφρό

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παρέλειψε να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση της υγείας της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ μέσω twitter.

Σε επέμβαση στο νεφρό υποβλήθηκε η Μελάνια Τραμπ τη Δευτέρα, στο Walter Reed National Military Medical Center, κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το νεφρό της, το οποίο το γραφείο της περιέγραψε ως καλοήθη όγκο, που όμως απαιτούσε ιατρική φροντίδα.

Καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter η επέμβαση ήταν επιτυχής και η Μελάνια «έχει καλή διάθεση». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ την επισκέφθηκε για περίπου μια ώρα στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η Μελάνια θα παραμείνει στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ για το υπόλοιπο της εβδομάδας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

"Η επέμβαση ήταν επιτυχής και δεν παρουσιάστηκαν επιπλοκές", τόνισε η εκπρόσωπος της συζύγου του Αμερικανού προέδρου Στέφανι Γκρίσαμ με ανακοίνωσή της.

"Η Πρώτη Κυρία ανυπομονεί να αναρρώσει πλήρως ώστε να συνεχίσει το έργο της για λογαριασμό κάθε παιδιού", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

(Πηγή)

Save