Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
20.09.2018

Το Athens Pinball Museum ήρθε στην Αθήνα!

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του με ωράριο λειτουργίας καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 10.00 πμ έως  τις 11.00 μμ.

Πρόκειται για το πρώτο μουσείο Pinball (Φλίπερ) της  χώρας με υψηλό επίπεδο υποδομών και μεγάλη συλλογή εκθεμάτων που θα εντυπωσιάσουν  όλους τους επισκέπτες.

Στόχος μας είναι η παρουσίαση στο ευρύ κοινό περισσοτέρων  από 100 συλλεκτικών Pinball (Φλίπερ) παιχνιδιών από το 1958 μέχρι και τα πιο σύγχρονα  που διασώθηκαν στο πέρασμα των χρόνων σε άριστη εμφάνιση και λειτουργική κατάσταση.  Στον χώρο μας διαθέτουμε επίσης εργαστήριο επισκευής και συντήρησης των μηχανημάτων. Με την καταβολή ημερησίου εισιτηρίου εισόδου, παρέχεται  παρουσίαση καθώς και απεριόριστο παιχνίδι σε όλα τα μηχανήματα χωρίς κάποια περαιτέρω επιβάρυνση.

Στον χώρο του μουσείου λειτουργεί  cafe-snack bar με δυνατότητα παροχής γεύματος, ροφήματος και ποτού.

Τα μηχανήματα pinball αποτέλεσαν επανάσταση καθώς ακολουθούσαν  πάντα την τελευταία τάση της τεχνολογίας σε πολυπλοκότητα και την επικαιρότητα σε θεματολογία. Αποτελούν ένα παιχνίδι  διαδραστικό που μπορεί να είναι ατομικό ή ομαδικό (multiplayer).

Σκοπός μας, ως μουσείο, είναι η παρουσίαση αυτών των θαυμάτων της ηλεκτρομηχανικής καθώς και η διατήρηση τους στον χρόνο. Η εμπειρία είναι εξολοκλήρου διασκεδαστική, μια πανδαισία για όλες τις αισθήσεις που προκαλεί  νοσταλγία στους παλιούς και έμπνευση στους νεότερους.

Για παιδιά από 8 έως 108 χρονών. Σε απόσταση αναπνοής από το Μετρό Ακρόπολη.

Μακρή 2 & Διονυσίου Αεροπαγίτου 7
#AthensPinballMuseum
Τηλ: 210 9245958
E-mail: [email protected]
Fb: Athens Pinball Museum
Instagram: Athens Pinball Museum

Save