Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
12.11.2018

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»

Στις ελληνικές αίθουσες την 15 Νοεμβρίου από την Tanweer.

Τα «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ», είναι η δεύτερη από τις συνολικά πέντε ταινίες του Wizarding World™ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Αδιαμφισβήτητα μία από τις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς, η εντυπωσιακή υπερπαραγωγή φέρει την υπογραφή της συναρπαστικής πένας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και της έμπειρης σκηνοθεσίας του Ντέιβιντ Γέιτς, που επιστρέφει στην καρέκλα που κατέχει ήδη από τις ταινίες του Χάρι Πότερ.
 
Στον ρόλο του μαγικοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ επιστρέφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν («Θεωρία των Πάντων»). Το δίπολο του καλού και του κακού εκπροσωπείται επάξια από τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του σκοτεινού μάγου Γκρίντελβαλντ και την καινούρια, πανέξυπνη προσθήκη του Τζουντ Λο που υποδύεται τον πολυαγαπημένο Ντάμπλντορ -σε πιο νεαρή ηλικία από την εποχή του Χάρι Πότερ και τη διεύθυνση του Χόγκουαρτς. Στην περιπετειώδη διαδρομή του Σκαμάντερ μέχρι το Παρίσι, εμφανίζεται η Τίνα και η Κουίνι Γκόλντστιν καθώς και ο Τζέικομπ Κοβάλσκι, αγαπημένοι χαρακτήρες της πρώτης ταινίας, όπως τους ζωντανεύουν οι εξαιρετικοί Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ και Νταν Φόγκλερ αντίστοιχα. Ανάμεσα στις νέες προσθήκες συγκαταλέγεται η Ζόι Κράβιτζ ως Λίτα Λεστρέιντζ και ο Κάλουμ Τέρνερ ως Θησέας Σκαμάντερ.
Ο κόσμος των μάγων είναι διχασμένος, παλιά και καινούρια νήματα υφαίνονται αριστοτεχνικά και το δεύτερο μέρος προσφέρει χορταστικό θέαμα ανοίγοντας την όρεξη για ακόμα περισσότερη μαγεία με τον τρόπο της Ρόουλινγκ.
 
Σύνοψη:
Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) συλλαμβάνεται με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν) από το MACUSA (Συνέδριο Μαγείας των ΗΠΑ). Τηρώντας την απειλή του, ο Γκρίντελβαλντ καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για τους πραγματικούς σκοπούς του - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους που θα καταδυναστεύουν όλα τα Άμαγα πλάσματα.
 
Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους αληθινούς κινδύνους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.
 
 Η ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την 15 Νοεμβρίου από την Tanweer.
 
Η Popaganda και η Tanweer σας κάνουν δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την ταινία  «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ», στα Town Cinemas στη Γλυφάδα, από Πέμπτη 15 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 21/11. Οι νικητές μπορούν να διαλέξουν όποια προβολή της ταινίας τους εξυπηρετεί σύμφωνα με το πρόγραμμα του κινηματογράφου. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Οι 10 νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post.
Save