Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
14.12.2018

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Το Βαποράκι

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Ιανουαρίου από την Tanweer.

Έρχεται η τελευταία ταινία του Clint Eastwood, "ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ". Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο βετεράνος ηθοποιός θα βγει ξανά μπροστά από το φακό δίπλα στους Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν, Μάικλ Πένα, Ντιάν Γουίστ και Άντι Γκαρσία, καθώς και τους Άλισον Ίστγουντ, Τάισα Φραμίγκα, Ιγκνάθιο Σερίτσιο, Λόρεν Ντίν, Γιουτζίν Κορδέρο.

Ο Ίστγουντ πρωταγωνιστεί και ενσαρκώνει τον Ερλ Στόουν, έναν άντρα της δεκαετίας του '80, ο οποίος ζει μόνος και έρχεται αντιμέτωπος με την χρεοκοπία της επιχείρησής του όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία - φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Χωρίς να το γνωρίζει, υπογράφει για να γίνει μεταφορέας σ’ ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών. Και τα καταφέρνει καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης». Δεν αργεί ωστόσο να τον εντοπίσει το ραντάρ του σκληρού πράκτορα της υπηρεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών (DEA) Κόλιν Μπέιτς (Μπράντλεϊ Κούπερ). Έτσι, ακόμα και όταν τα οικονομικά του προβλήματα γίνονται παρελθόν, τα προηγούμενα λάθη του αρχίζουν να τον βαραίνουν σε τέτοιο βαθμό που είναι αβέβαιο αν θα έχει το χρόνο να τα διορθώσει πριν βρεθεί ενώπιον της επιβολής του νόμου ή των αρχηγών του καρτέλ.

Το "ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ"είναι η πρώτη ταινία που βρίσκει τον βραβευμένο με Όσκαρ Ίστγουντ και από τις δύο πλευρές της κάμερας, απ΄ όταν είχε πρωταγωνιστήσει το 2009 στην ταινία Gran Torino.

Ο Κούπερ, που πρωταγωνιστεί ως Μπέιτς ήταν προσφάτως υποψήφιος για Όσκαρ για την ταινία  American Sniper και σύντομα θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία A Star Is Born.  Ο υποψήφιος για Όσκαρ Φίσμπερν (“What’s Love Got to Do with It,” τηλεοπτικό “Black-ish”) παίζει έναν ειδικό πράκτορα της DEA. Η Πένα («Ant-Man and the Wasp”, “Narcos» της Netflix) παίζει μία συνάδελφο πράκτορα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Γουίστ (“Bullets Over Broadway,” “Hannah and Her Sisters,”, τηλεοπτικό “Life in Pieces”) παίζει την πρώην σύζυγο του Ερλ. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Γκαρσία (“The Godfather: Part III”) παίζει ένα αφεντικό του καρτέλ. Η Άλισον Ίστγουντ ("Rails & Ties") παίζει την κόρη του Ερλ. Η Φαρμίγκα (“The Nun”) παίζει το ρόλο της εγγονής του Ερλ. Ο Σερίτσιο  (Netflix “Lost in Space,” “The Wedding Ringer”) παίζει τον υπεύθυνο του καρτέλ στο οποίο δουλεύει ο Ερλ. Ο Ντιν ("Space Cowboys") παίζει ακόμα έναν παράγοντα του καρτέλ και ο Κορδέρο (“Kong: Skull Island”) παίζει ένα μέλος του καρτέλ.

Ο Κλιντ Ίστγουντ (“Sully,” “American Sniper”) σκηνοθετεί σε σενάριο του Νικ Σένκ ("Gran Torino"), που είναι βασισμένο στο άρθρο των New York Times, “The Sinaloa Cartels’ 90-Year-Old Drug Mule”, του Σαμ Ντόλνικ. Ο Ίστγουντ έχει κάνει και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του Malpaso, μαζί με τους Τιμ Μουρ, Κριστίνα Ριβέρα, Τζέσικα Μέιερ, Νταν Φρίντκιν και τον Μπράντλεϊ Τόμας της Imperative Entertainment. Οι διευθυντές εκτέλεσης παραγωγής είναι οι Ντέιβ Μπέρναντ, Ρούμπεν Φλέισερ, Τοντ Χόφμαν και Άαρον Γκίλμπερτ. Οι Τζίλιαν Άπφελμπάουμ και Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν είναι συμπαραγωγοί.

Η ομάδα του Ίστγουντ πίσω από τις κάμερες συμπεριλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας Ιβ Μπελανζέ ("Brooklyn", "Dallas Buyers Club") και τον σκηνογράφο Κέβιν (“The 15:17 to Paris”) μαζί με την έμπειρη σχεδιάστρια κοστουμιών Ντέμπορα Χόπερ και τον μοντέρ Τζόελ Κοξ ("Unforgiven") που έχουν συνεργαστεί σε πολλές ταινίες με τον Ίστγουντ τα τελευταία χρόνια.

Η Popaganda και η Tanweer σας κάνουν δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για τη πρεμιέρα της ταινίας Το Βαποράκι, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 22.00 στον κινηματογράφο Αθήναιον. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. Οι 20 νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post.

Save