Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
22.02.2019

ape: ένα project που μεταφέρεται και μεταμορφώνει χώρους.

Πρώτος σταθμός, ένα loft στο κέντρο της Αθήνας ζητάει από 6 καλλιτέχνες να κατασκευάσουν αντικείμενα κι έργα τέχνης τα οποία συνδιαλέγονται με τη συγκεκριμένη οικία, ξαφνιάζουν τον επισκέπτη και προτείνουν καινοτόμες σχεδιαστικές γραμμές.

Το ape έχει σκοπό να παρουσιάσει πρωτοεμφανιζόμενα έργα καλλιτεχνών και δημιουργικών design brands. Το ape δεν έχει σταθερή βάση. Είναι ένα project που μεταφέρεται και μεταμορφώνει χώρους. Είναι μια ιστορία ειπωμένη από δημιουργούς οι οποίοι συνεργάζονται. Μια ιστορία που αφορά τον «χώρο» και τον χαρακτήρα του, τη χρήση του τη τωρινή και-ίσως-τη μελλοντική. Είναι ο ίδιος ο χώρος και τα ίδια τα πρόσωπα σαν ένα σώμα, που έρχονται να ξαφνιάσουν τον επισκέπτη, και να προτείνουν καινοτόμες σχεδιαστικές και καλλιτεχνικές γραμμές. Οι δημιουργοί εμπνέονται από τον χώρο που τους φιλοξενεί κάθε φορά και ο χώρος μεταμορφώνεται, αγκαλιάζοντας τις ιδέες τους.

Πρώτος σταθμός , ένα λοφτ στο κέντρο της Αθήνας, που ζητάει από 6 καλλιτέχνες να κατασκευάσουν αντικείμενα κ έργα τέχνης τα οποία συνδιαλέγονται με τη συγκεκριμένη οικία. Καμβάδες στον τοίχο, χρηστικά αντικείμενα για ένα δείπνο, σκεπάσματα ύπνου, είδη μόδας που βγαίνουν από τις ντουλάπες μας και επιστρέφουν σε αυτές. Σας παρουσιάζουμε το ape #1 edition.

Preview: 01/03/19. 20:00

Χώρος: Loft στην οδό Βίτωνος 7, Γκάζι.

Καλλιτέχνες:

Εύα Μήταλα

Παντελής Βιταλιώτης/ Magneto

Λεωνίδας Γιαννακόπουλος 

Δeltakappadesign 

Διονύσιος Παππάς 

Νικόλαος Γερμανός 

Save