09.11.2018

Αυστραλία: Tραυματίες και ένας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε δρόμο της Μελβούρνης στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν ακόμη τρία, μεταξύ των οποίων και ο δράστης.

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε δρόμο της Μελβούρνης στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν ακόμη τρία, μεταξύ των οποίων και ο δράστης. 

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσέκρουσε με το όχημά του στην οδό Μπουρκ. Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε σε περαστικούς και αστυνομικούς.

Τραυμάτισε τρία άτομα, προτού πέσει και ο ίδιος τραυματισμένος από αστυνομικά πυρά. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο δράστης δέχθηκε μία σφαίρα στο στήθος. 

Ο ένας εκ των τραυματιών έχασε τη ζωή του στο σημείο της επίθεσης. Ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, «ένας άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο υπό συνοδεία. Πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση».

«Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό ερευνώνταιΗ περιοχή έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να την αποφύγουν», σημειώνει η αστυνομία και αναφέρει πως τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν δείχνουν πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. 

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν τρομοκρατική επίθεση αυτή την ώρα», ανέφεραν οι Αρχές.

MOST SHARED
JUST PUBLISHED