Διπλή διάκριση, διπλή επιβράβευση για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

Στα βραβεία «Made Ιn Greece 2017».

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το αυθεντικό, ελληνικό, παραδοσιακό απόσταγμα που έχει ταυτίσει το όνομά του με το Ούζο εντός και εκτός συνόρων, κατέκτησε διπλή διάκριση στα βραβεία  «Made Ιn Greece 2017».

Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής και μέσα σε πλήθος παρευρισκομένων από τον επιχειρηματικό κόσμο και το παραγωγικό Επιχειρείν, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έλαβε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες:
Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν και Εξαγωγική Αριστεία Καταναλωτικού Προϊόντος, ανάμεσα σε καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες.

Ο θεσμός που έχει καθιερωθεί από το 2013 και έχει ως βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης την ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names, ανέδειξε την Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ως μια εταιρεία που επιτυγχάνει εξαιρετική επίδοση, αλλά και σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία.

Αυτές οι δυο διακρίσεις όχι μόνο αποδεικνύουν την σημαντική συνεισφορά της Ποτοποιίας Πλωμαρίου στην Ελληνική οικονομία, αλλά επιβεβαιώνουν και την εξέχουσα θέση που έχει το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στην καρδιά Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894  με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.

Το αποστακτήριο στο Πλωμάρι της Λέσβου, έχει ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό, προσκαλώντας τους λάτρεις του ούζου να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του και να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Στο χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια αξιόλογη συλλογή μουσειακών αντικειμένων η οποία έρχεται να συμπληρώσει τη μοναδική εμπειρία, και το αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο.

Η συλλογή αυτή καταδεικνύει την εξέλιξη της Ποτοποιίας μέσα στον αιώνα. Το αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελεί μία σημαντική επενδυτική δραστηριότητα που συμβάλλει στην ανάπτυξη της Λέσβου και ενισχύει την τοπική κοινωνία. Για την κατασκευή του, η Ποτοποιία συνεργάστηκε με τοπικά συνεργεία, ενώ σήμερα απασχολεί ως προσωπικό 48 εργαζομένους από τη Λέσβο.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

www.ouzoplomari.gr, www.facebook.com/ouzoplomari, www.theworldofouzo.gr

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED