02.02.2018

Είναι η Rihanna Illuminati;

Αυτό φαίνεται να πιστεύουν οι κάτοικοι της Σενεγάλης.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε η Rihanna είναι φοβερή. Τα τραγούδια της ακούγονται σε όλα τα πάρτι, ο χορός της γίνεται viral και ξέρει να δίνει και συμβουλές για σχέσεις

Καταλήγουμε λοιπόν, εύκολα στο συμπέρασμα ότι η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος είναι ένας πολύ κουλ τύπος. Δυστυχώς όμως οι κάτοικοι της Σενεγάλης δεν φαίνεται να πιστεύουν το ίδιο. 

Η 29χρονη θα εμφανιστεί σε συνέδριο που θα γίνει στη χώρα για την Παγκόσμια Εκπαίδευση με σκοπό να μαζευτούν λεφτά για τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη. Στο συνέδριο θα παρευρεθεί επίσης και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, όπως και ο πρόεδρος της Σενεγάλης, Μάκι Σαλλ.

Αν και η παρουσία των δυο πολιτικών αντιμετωπίστηκε ως κάτι πολύ φυσικό, η επίσκεψη της διάσημης τραγουδίστριας έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη χώρα. Πάνω από 30 θρησκευτικές οργανώσεις της χώρας αντιτίθενται στην παρουσία της καθώς θεωρούν ότι είναι μέλος των Illuminati

Τα γκρουπ αυτά που χρησιμοποιούν τον τίτλο Όχι στην Μασωνία και όχι στην Ομοφυλοφιλία πιστεύουν ότι η νεαρή από την Καραϊβική θα προμοτάρει στην χώρα τις απόψεις των Πεφωτισμένων, τον σατανισμό και πολύ καλά μαντέψατε, την ομοφυλοφιλία.  

Οι Illuminati πιστεύεται ότι είναι μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων που έχει την δύναμη να ελέγχει και να επηρεάζει την παγκόσμια κοινωνία. Αν και δεν είναι σίγουρο τι έχει κάνει τους ανθρώπους αυτούς να πιστεύουν ότι η Rihanna είναι Πεφωτισμένη, το Newsweek εικάζει ότι οι φήμες αυτές ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε το βίντεο κλίπ της για το τραγούδι S&M στο οποίο φαίνεται μια εφημερίδα με τον τίτλο Πριγκίπισσα των Illuminati

Οι ίδιες φήμες κυκλοφορούν και για τον Jay-Z αλλά και για την Beyonce, κυρίως επειδή χρησιμοποιούν στα βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες τους τριγωνικά σύμβολα, τα οποία πιστεύετε ότι χρησιμοποιούν και οι Illuminati.

Η Rihanna πάντως θα πάει κανονικά στο Ντακάρ, την πρωτεύουσα της Σενεγάλης, όπου θα μιλήσει για την εκπαίδευση των κοριτσιών στις αναπτυσσόμενες χώρες. 

Πηγή 

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED