ΛεΜπρον Τζέιμς: Και επισήμως ο πιο τσιγκούνης του NBA (βίντεο)

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο πλούσιους αθλητές στον κόσμο, αλλά δεν ανοίγει ποτέ τα δεδομένα του κινητού του.

Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν του NBA, ο Dwayne Wade και ο LeBron James, απλά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν τόσα χρόνια στον κόσμο του Αμερικανικού μπάσκετ.

Ο βασιλιάς LeBron είναι τσιγκούνης.

Όταν η δημοσιογράφος τους ρώτησε ποιος έχει τα περισσότερα «καβούρια στις τσέπες» στο NBA, ο Wade δεν δίστασε να δώσει στεγνά τον πολύ καλό του φίλο και πλέον συμπαίκτη για άλλη μια φορά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του νέου παίκτη των Καβαλίερς, ο Τζέιμς χρησιμοποιεί το ίντερνετ του κινητού του μόνο αν έχει wi-fi και δεν αγοράζει ποτέ εφαρμογές. Κατεβάζει μόνο όσες είναι δωρεάν.

Ο ίδιος ο Τζέιμς δεν αρνήθηκε τις φήμες και απλά είπε ότι αρνείται να πληρώσει για όλα αυτά, παρόλο που ξέρει ότι είναι  πλούσιος, όπως χιουμοριστικά του θύμισε η δημοσιογράφος. Η τσιγκουνιά του πάντως είχε γίνει θέμα και στην ταινία Trainwreck της Έιμι Σούμερ, στην οποία υποδυόταν τον εαυτό του και ήταν ξεκάθαρα σφιχτοχέρης. Αν μη τι άλλο έχει χιούμορ.

Εκτός από όλα αυτά όμως δεν δίστασε να παραδεχτεί και κάτι που τον πληγώνει μάλλον βαθιά. Ο κολλητός του o Dwayne έχει ακόμα το πλούσιο άφρο του, ενώ εκείνος αναγκάστηκε να κάνει εμφύτευση.

Πηγή

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED