Με αυτό το live το Underflow θα είναι on Fire!

Οι Fire!, η μπάντα που συνδυάζει τη free jazz με τον ψυχεδελικό κιθαριστικό ήχο των 70s, έρχεται για μία live εμφάνιση-«φωτιά» στο δισκάδικο της Καλλιρόης την Παρασκευή 2 Μαρτίου.

Underflow is on Fire! To Underflow Record Store & Art Gallery φιλοξενεί στις 2 Μαρτίου τους Fire!

Οι Mats Gustafsson, Johan Berthling και Andreas Werliin έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τον όχι- και-τόσο ρυθμό της ελεύθερης τζάζ και του σαξοφώνου με τα έντονα ροκ στοιχεία των κρουστών και του μπάσου δίνοντας έτσι ένα ψυχεδελικό, αλλά καθόλου δύσκολο στο άκουσμα, αποτέλεσμα που παραπέμπει στους πρώιμους ήχους των Black Sabbath,Cream & The Jimi Hendrix Experience.

Οι Fire! θα παρουσίασουν το καινούριου τους άλμπουμ με τίτλο The Hands κι όχι μόνο.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Τατσάκης-Λαμπράκης Duo. Το Τατσάκης-Λαμπράκης Duo δημιουργήθηκε το 2009 από τους Κώστα Τατσάκη (drums) και Χάρη Λαμπράκη (νέυ). Επηρεασμένοι από την free μουσική σκηνή (Derek Bailey, Kaoru Abe, Peter Brotzmann) συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να δίνουν παραστάσεις και να κινούνται πάνω σε ελεύθερες μουσικές φόρμες. Συνεργασίες και εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με : Michel Doneda, Ilan Manouach, Tom Jackson, Jean Michel Van Schouwburg, Μιχάλη Σιγανίδη, Γρηγόρη Ντάνη, Δημήτρη Θεοχάρη, Θοδωρή Παπαστάθη κ.α.

Παρασκευή 02/03/2018
Είσοδος 30 €
Έναρξη 20:45

Η πώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται αποκλειστικά από τον χώρο του Underflow Record Store & Art Gallery, Καλλιρόης 39, Σταθμός Μετρό ΣυγγρούΦιξ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (2114039926) ή μέσω email (info@underflow.gr).

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED