06.03.2018

"Μεγαθήριο" 1500 τ.μ. το νέο, επιβλητικό κατάστημα της Calvin Klein sto Παρίσι

Η ρεσεψιόν, σε χρώμα μπλε ρουαγιάλ καλωσορίζει τους επισκέπτες με υφασμάτινα μαξιλάρια, ταπετσαρία στους τοίχους, μεγάλα έργα τέχνης και εγκαταστάσεις που «κατεβαίνουν» από το ταβάνι.

Άνοιξε, άνοιξε, άνοιξε το καινούργιο μεγάλο κατάστημα Calvin Klein στο Παρίσι. Για τη σειρά 205W39NYC, τη σειρά πρετ-α-πορτέ του οίκου. Η παρισινή «ναυαρχίδα» Calvin Klein σχεδιάστηκε από τον διευθυντή δημιουργικού Ραφ Σίμονς, σε συνεργασία με τον Στέρλινγκ Ρούμπι. Και πάλι συνεργασία Σίμονς-Ρούμπι, καθώς οι δυο τους είχαν σχεδιάσει τη «ναυαρχίδα» της Νέας Υόρκης.

Για το Παρίσι, ο Ρούμπι μεταμόρφωσε ένα διώροφο κτίριο σε έναν τεράστιο και ανοικτό χώρο 1.500 τετραγωνικών μέτρων που ερεθίζει ποικίλες αισθήσεις. Η ρεσεψιόν, σε χρώμα μπλε ρουαγιάλ καλωσορίζει τους επισκέπτες με υφασμάτινα μαξιλάρια, ταπετσαρία στους τοίχους, μεγάλα έργα τέχνης και εγκαταστάσεις που «κατεβαίνουν» από το ταβάνι. Στον κεντρικό χώρο του κτιρίου, οι αυθεντικοί τοίχοι του 1.800 μΧ και η αψιδωτή οροφή αποτίουν φόρο τιμής στην αρχική εσωτερική όψη του. Οι «διακριτικοί» τοίχοι λειτουργούν ως υπόβαθρο για μεγάλους κόκκινους και μπλε πιτσιλωτούς καμβάδες που αγκαλιάζουν τις κολώνες, τους τοίχους και την οροφή του ημιώροφου.

Ο χώρος στο Παρίσι θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις πωλήσεις των εποχικών κολεξιόν του οίκου, τόσο των ανδρικών όσο και των γυναικείων. Έως τα σήμερα, αυτές πωλούντο από το Μιλάνο. Θα εξακολουθήσουν να παρουσιάζονται και οι άλλες σειρές ενδυμάτων του οίκου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

MOST SHARED
JUST PUBLISHED