13.02.2018

Όλος ο πλανήτης δακρύζει γι' αυτόν τον μπαμπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες [ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ]

Όταν η κόρη σου κερδίζει το χρυσό...

Η Κλόι Κιμ των ΗΠΑ, κέρδισε την Δευτέρα το πρώτο της ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο στο snowboard γυναικών, αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο πατέρας της. Πιο συγκεκριμένα το πανό που είχε φτιάξει ο ίδιος και έγραφε πάνω Go Chloe. Μάλιστα, είχε φροντίσει να το πλαστικοποιήσει κιόλας, ώστε να μην του πάθει τίποτα.

Ο κύριος Κιμ, μετανάστευσε στις ΗΠΑ από την Νότιο Κορέα το 1982 και άφησε την δουλειά του ως μηχανικός ώστε να μπορεί να στηρίξει το ολυμπιακό όνειρο της κόρης του. Ήταν αυτός που άρχισε να μαθαίνει snowboard στην Κλόι, όταν εκείνη ήταν μόλις τεσσάρων ετών και κάθε Σαββατοκύριακο οδηγούσε έξι ώρες για να την πάει στο κέντρο όπου προπονούταν.

Σε συνέντευξή του σε αμερικανικό δίκτυο, ο Τζονγκ Τζιν Κιμ, αποκάλεσε την κόρη του, το αμερικανικό όνειρό του που μόλις πραγματοποιήθηκε

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρήκαν τις δηλώσεις του κυρίου Κιμ αλλά και τον χρόνο που κατέβαλε για να φτιάξει το πανό ιδιαίτερα συγκινητικές. Εκείνοι όμως που τους άγγιξε ακόμα πιο πολύ, ήταν τα παιδιά μεταναστών, που είδαν στο πρόσωπό του τους δικούς τους γονείς και τις θυσίες που αυτοί έκαναν για να τους μεγαλώσουν.

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED