Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
06.06.2017

Συννεφιά και ζέστη την Τετάρτη 07/06/2017

Τους 32 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία.

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και νότια και βαθμιαία στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές στα νότια και τις  απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά Ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και νότια.

Στην Αττική ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  στα Ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 έως 5 και στα νότια ανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 και κατά τόπους στα Ηπειρωτικά 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 έως 5 και στα νότια ανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 και κατά τόπους στα Ηπειρωτικά 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από τα δυτικά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 και στην Κρήτη κατά τόπους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις από το απόγευμα κατά περιόδους πιο πυκνές.. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Save