Νέο πρόσωπο με νέα πρόσωπα για την «Αθλητική Κυριακή»

Γιώργος Λυκουρόπουλος, Ηλίας Βλάχος και Μαρία Παπαδοπούλου στην παρουσίαση της θρυλικής εκπομπής από αυτήν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Το θρυλικό μουσικό σήμα της μας συνοδεύει εδώ και σχεδόν 5 δεκαετίες. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μας, ήταν πάντοτε η ευχάριστη νότα που έσπαγε τη μελαγχολία για το τέλος του Σαββατοκύριακου (και την επιστροφή στα θρανία ή το σχολείο) με την ανυπομονησία για να δούμε τα στιγμιότυπα από τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας, αλλά και τη συνολική αθλητική κίνηση στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Αθλητική Κυριακή, η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης κι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ποπ κουλτούρας, αλλάζει πρόσωπο. Πρόσωπα για την ακρίβεια, αφού την παρουσίασή της αναλαμβάνουν οι Γιώργος Λυκουρόπουλος, Ηλίας Βλάχος και Μαρία Παπαδοπούλου, καταξιωμένη τριάδα που ντεμπουτάρει την προσεχή Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 22.00 (ΕΡΤ 1).

Γιώργος Λυκουρόπουλος, Μαρία Παπαδοπούλου και Ηλίας Βλάχος

Το μενού φυσικά παραμένει το ίδιο...

Εικόνα απ’ όλα τα παιχνίδια της Super League, ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, συνδέσεις με τα γήπεδα όλης της χώρας, γκολ από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, παρουσίαση της δράσης σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα και σημαντικοί καλεσμένοι να σχολιάζουν όλα όσα έγιναν εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου αλλά και να διηγούνται ιστορίες εκτός απ' αυτόν.

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED