26.10.2018

All Things Dark: Ten Year Anniversary

Φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων, το All Things Dark απλώνεται στο σκοτεινό αίθριο του Cantina Social κι αφιερώνεται σε όλα τα πλάσματα της νύχτας.

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που η D’Arcy Foxx διοργάνωσε το πρώτο θεματικό της πάρτυ στη ρώσικη disco Meteorit, συστήνοντας στο Αθηναϊκό κοινό μια άλλη πλευρά του εορτασμού του  Halloween!
Από εκείνο το επικό παρτυ -που ήταν ίσως το μοναδικό που συνέβαινε τότε στο κέντρο της Αθήνας- το All Things Dark καθιερώθηκε σαν ετήσιο event με αφορμή τον εορτασμό του All Hallows’ Eve, αποκτώντας φανατικούς οπαδούς. 


Στα events που ακολούθησαν -σε διαφορετικούς κάθε φορά χώρους- συμμετείχαν μερικοί από τους καλύτερους DJs, μουσικούς και εικαστικούς της πόλης παρουσιάζοντας ένα εξίσου δυνατό μουσικό και εικαστικό κομμάτι αντίστοιχα.
Μεταξύ άλλων πήραν μέρος οι: Amateurboyz, Dynamons, Kormoranos, Bad Spencer, Chris Kontos, Clubkid, Paul Bennett, Kasseta Rec, Kissing Strangers, Dar- E Mehr, Midnight City, S for Sugar, Michael Videotape, Constantine Kalfakakos, Photoharrie, Katerina Kana, John Karabelas, Digitaria, He-m-n-oid.
Το All Things Dark ξεχώρισε υπερβαίνοντας τα στερεότυπα της ποπ κουλτούρας του Halloween, φιλοδοξώντας να γίνει μια ωδή στην ομορφιά της σκοτεινής πλευράς της πραγμάτων.
Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του event αποτέλεσε η σκηνογραφία των εκάστοτε χώρων, οι προβολές, αλλά και οι εμφανίσεις του κοινού με μερικά από τα πιο ευφάνταστα κοστούμια να κλέβουν την παράσταση!
Φέτος στα πλαίσια του εορτασμού των 10 χρόνων, το All Things Dark απλώνεται στο σκοτεινό αίθριο του Cantina Social κι αφιερώνεται σε όλα τα πλάσματα της νύχτας.
Σε κόκκινο του αίματος φόντο, η φαντασία και ο ερωτισμός φλερτάρουν με τον τρόμο, την παράνοια και το μεταφυσικό, σε ενα βράδυ που όλα επιτρέπονται.

Το πλούσιο πρόγραμμα του event περιλαμβάνει εντυπωσιακά fashion performances, drag acts, προβολές σπάνιων ταινιών τρόμου μικρού μήκους, DJ sets και χορό μεχρι να χαθεί το σκοτάδι.

He-m-n-oid 
Αυτο που χαρακτηρίζει το project και brand ρούχων He-m-n-oid είναι η συνολική προσέγγιση των δημιουργιών ως μια ευρύτερη συλλογή η οποία συμπληρώνεται με το πέρασμα του χρόνου χωρίς να προσδιορίζεται από μια ξεχωριστή θεματολογία ή ταυτότητα. 
Εστιάζοντας στη χρήση του μαύρου χρώματος και με πηγή έμπνευσης διαφορετικές μουσικές,θρησκευτικές και πολιτισμικές κουλτούρες, δημιουργείται μια σύνθεση υφασμάτων και νοημάτωνπου φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον σύγχρονο άνθρωπο με τον υπόλοιπο κόσμο.
Το He-m-n-oid θα παρουσιάσει την ενότητα FW 18-19 στα πλαίσια του All Things Dark με μια performance όπου συμμετέχουν μοντέλα ως humanoids κινούμενα νωχελικά στον προαύλιο χώρο της Cantina Social σε ένα σκηνικό σαν βγαλμένο από ταινία τρόμου, μετατρέποντας την παρουσίαση σε μια τελετουργία από μυημένα μέλη που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των θεατών με ένα μουσικό background που προσδίδει στη συνολική σκοτεινή ατμόσφαιρα.

Reject
Reject είναι ένα καλλιτεχνικό προσωπικό project με βάση του την Αθήνα, το οποίο χρησιμοποιεί ως μέσα έκφρασής του το ένδυμα, το make-up και τo performance για να εκφράσει και να εξερευνήσει τον εσωτερικό κόσμο του καλλιτέχνη.

Regina Rose
Η Regina Rose είναι πρώην μέλος της γνωστής ομάδας χορού House of Drama. Πρόκειται για μια νέα drag queen η οποία προσπαθεί μέσω του χορού, κυρίως του voguing αλλά και των μοναδικών κοστουμιών που δημιουργεί να εκφράσει τη πραγματική της φύση. 
Στο All Things Dark θα παρουσιάσει ένα creepy show με τη βοήθεια της υποκριτικής, καταλήγοντας σε ένα vogue performance.

Bloodkid
Ο ClubKid έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον αγαπημένους DJs του αθηναϊκού κοινού.  Εδώ και πάνω από μια δεκαετία κάνει τον κόσμο να χορεύει με τον χαρακτηριστικό και πολυσυλλεκτικό του ήχο είτε με τα solo sets του, είτε μέσα από το προσωπικό του project Danceteria. 
Με κεντρο το house, παρεκτρέπεται ενίοτε προς disco, acid ή tech και ποτέ δεν κρύβει την
αγάπη του για τα classics.
Ειδικά για την επέτειο του All Things Dark μεταμορφώνεται σε Bloodkid κι ετοιμάζει ενα dark space acid & disco set με προσεκτικά διαλεγμένα κομμάτια για την βραδιά.

Trophy Widows
Οι Trophy Wives είναι το party project της D'Arcy Foxx και του Στάθη Μητρόπουλου. Πρόκειται για τις απόλυτες γυναίκες-τρόπαια που έκαναν έξυπνους γάμους και τώρα απολαμβάνουν την γλυκιά ζωή.
Στο μηνιαίο residency τους στην Cantina Social –την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα–  δημιουργούν απρόσμενες θεματικές ενότητες και πειραματίζονται με μουσικά είδη όπως disco, balearic beat, weird grooves, synth pop, italo, EDM, early rave, σπάνιες κυκλοφορίες κ.α.
Ως Trophy Widows θα πενθήσουν με ήχους από giallo soundtracks τους συζύγους τους, τον θάνατο των οποίων φημολογείται ότι προκάλεσαν σατανικά οι ίδιες…

Harakiri
Κάθε φορά που η Harakiri παίζει μουσική, στόχος της επιλογής κομματιών της είναι να
ταυτίζονται και να θυμίζουν τον ήχο που κάνει η Katana όταν μπήγεται βαθιά μέσα στα σωθικά.
Οι επιλογές της κυμαίνονται συνήθως σε Electro-Synth, New-wave και αρκετό Italodisco.
Σαν γνήσιο πλάσμα της νύχτας τη βραδιά του All Things Dark θα βρίσκεται στο φυσικό της
περιβάλλον, το σκοτάδι.

Facebook Event
Performances 
He-m-n-oid A/W 18-19
Reject
Regina Rose (House of Drama)
DJ sets
Bloodkid (Clubkid)
Trophy Widows (Trophy Wives)
Harakiri
επιμέλεια: D’Arcy Foxx
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018
Cantina Social Λεωκορίου 6-8
Αθήνα, Ψυρρή 10554
Πληροφορίες: 6977633344
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη

MOST SHARED
JUST PUBLISHED