12.03.2018

Τι είναι αυτό που έχει κάνει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι αρραβώνων τόσο περιζήτητο; [ΕΙΚΟΝΑ]

Έχει γίνει viral, και δεν πρόκειται καν για κάποιο διαμάντι.

Κι όμως, τα διαμάντια έχουν πάψει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων όσον αφορά τα δαχτυλίδια των μελλόνυμφων. Σύμφωνα με το The Sun, υπάρχει ένας λίθος που κερδίζει σε εντυπωσιακό βαθμό έδαφος και έχει καταφέρει να αποσπάσει τα περισσότερα "κλικ" στις αναζητήσεις των νέων στο Pinterest

Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, έναντι ενός διαμαντιού έχει τοποθετημένο πάνω του έναν ιδιαίτερα σπάνιο λίθο, που ακούει στο όνομα Μωσασανίτης (Μoissanite). 

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τον Μωσασανίτη τόσο εντυπωσιακό, μοναδικό και σπάνιο;

Η πέτρα ανακαλύφθηκε από έναν γάλλο επιστήμονα Henri Moissan, το 1893, σε έναν μετεωρίτη. Σήμερα, αυτός ο πολύτιμος λίθος είναι τόσο σπάνιος που επεξεργάζεται σε ένα εργαστήριο, καθιστώντας τον κατ' αυτόν τον τρόπο ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. 

Ο συγκεκριμένος λίθος, οφείλει την επιτυχία του στο γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ως μία εναλλακτική μορφή διαμαντιού, καθώς μοιάζει αρκετά στην όψη με διαμάντι, έχει περίπου το ίδιο βάρος  με αυτό και αστράφτει εξίσου με το διαμάντι, με τη μόνη διαφορά ότι σε αυτό μπορεί να συναντήσει κανείς στο φως την αντανάκλαση παραπάνω χρωμάτων.

Δείτε παρακάτω το περιβόητο δαχτυλίδι:

Picture: (luna715/Flickr )

Πηγή 

MOST SHARED
JUST PUBLISHED