Δεν φοράμε λευκό

Εννοείται πως τη συγκεκριμένη ημέρα, λευκό δικαιούται να φοράει αποκλειστικά η νύφη. Ναι, πρόκειται για το πιο καλοκαιρινό χρώμα, καλό είναι όμως να το αποφύγετε.

Φορέματα σε neutral αποχρώσεις
Φόρεμα, Mango

Εξάλλου, υπάρχουν τόσες εναλλακτικές επιλογές, όπως το σαμπανιζέ, το peachy pink ή ένα ωραίο γαλάζιο/λιλά, τα οποία ανήκουν και αυτά στην ουδέτερη χρωματική παλέτα και δείχνουν υπέροχα πάνω σε μαυρισμένη επιδερμίδα.

Αποφύγετε τα έντονα μοτίβα

Τα bold patterns τα αγαπάμε αλλά ίσως δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να παραστείτε σε γάμο. Επιλογές όπως το animal print ή το λεοπάρ αφήστε τις για τα βραδινά σύνολα των διακοπών σας. Αν θέλετε οπσωδήποτε κάτι έντονο, το πιο safe θα ήταν ίσως ένα κομμάτι με ρίγες – κατά προτίμηση κάθετες, οι οποίες και εντύπωση θα κάνουν και θα δημιουργήσουν το απαραίτητο statement, με πιο διακριτικό όμως τρόπο.

Το σεμνό είναι chic

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν θέλετε να σας δείχνουν όλοι – και όχι με τον θετικό τρόπο, καλό είναι να αποφύγετε τα κομμάτια με έντονα σκισίματα, με πολύ ανοιχτή πλάτη ή με υπερβολικά κοντό μήκος. Αντί για αυτά μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε ένα ρομαντικό off the shoulders top, μία φούστα ή ένα φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα ή ένα κομμάτι με ελάχιστη διαφάνεια και απλικαρισμένα λουλούδια, για παράδειγμα. Το διακριτικό sex appeal είναι πάντα καλύτερο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Jenny.gr, κάνοντας κλικ εδώ.