20.01.2018

Το μικροόργανο που μέσα σε 10 λεπτά τονώνει ολόκληρο το σώμα

Τελικά το μέγεθος μετράει;

Το μέγεθος πολλές φορές δεν έχει σημασία. Εντάξει, τις περισσότερες έχει, αλλά όχι πάντα. Όσο αφορά στα όργανα γυμναστικής, έχουμε δει ότι και μόνο ένα ζευγάρι βαράκια μπορούν να κάνουν καταπληκτική δουλειά. Ένα λάστιχο ή ένα σκοινάκι είναι επίσης μερικά από τα μικροόργανα που αξίζει να έχεις στο σπίτι σου (το δεύτερο είναι ιδανικό και για να ενοχλείς τον κακότροπο γείτονα που μένει στον από κάτω όροφο). Ωστόσο, αυτή τη φορά έχω επιλέξει να σας μιλήσω για το πραγματικά εκπληκτικό foam roller.

Ο φανταστικός αυτός κύλινδρος όχι μόνο είναι ιδανικός για να ρολάρεις πάνω του και να ανακουφιστείς από μία πιασμένη λαγονοκνημιαία ταινία ή πόνο στη μέση, αλλά μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα.

Kαι για του λόγου του αληθές υπάρχει η Lauren Roxburgh, foam roller master που μέσα από το βιβλίο της «Taller, Slimmer, Younger – 21 Days to a Foam Roller Routine», προσπαθεί να μας πείσει πως αρκεί μία καθημερινή ρουτίνα γυμναστικής με αυτό το μικροόργανο για να αποκτήσουμε ένα σώμα που θα δείχνει πιο λεπτό, μία κορμοστασιά πιο αρχοντική και γενικότερα μία όψη πιο νεανική. 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο LadyPapaya.com, κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ WELLNESS
TRENDING NOW
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED