Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τι συμβαίνει μετά το τέλος ενός CockTail D' Amore Πάρτι; (NSFW)

Ο Πίνδαρος Ανδριόπουλος καταγράφει με το φακό του την οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ φίλων που συχνάζουν στα θρυλικά πάρτι CockTail D' Amore, που βάζουν ακόμη φωτιά στη νύχτα του νοτιοανατολικού Βερολίνου.

_R010968

Ο Πίνδαρος Ανδριόπουλος είναι από τους πρώτους VJ στην Ελλάδα και έχει στο ενεργητικό του πολλές παραγωγές βίντεο. Πριν 7μιση χρόνια, εγκατέλειψε την χώρα μας και εγκαταστάθηκε στο Βερολίνο. Εκεί συνδέθηκε με το dj δίδυμο DISCODROMO δηλαδή τους Giacomo Garavelloni και Giovanni Turco και μαζί ξεκίνησαν τα περίφημα queer πάρτι CockΤail d' Amore που έχουν γίνει συνώνυμο της εναλλακτικής σκηνής του Neukölln. Στα περισσότερα κλαμπ του Βερολίνου όπου διοργανώνονται τέτοια πάρτι οι φωτογραφίες απαγορεύονται, ο Πίνδαρος όμως, ξεκίνησε να τραβάει κάποιες φωτογραφίες με το κινητό του. Το διαμέρισμά του είναι πολύ μεγάλο, έτσι όταν έπεφτε η αυλαία ενός CockTail D’ Amore πάρτι, μαζεύονταν όλοι εκεί για να συνεχίσουν τη διασκέδαση. Κάπως έτσι, ο Πίνδαρος κατέκτησε το προνόμιο να κουβαλά μαζί στα πάρτι την κάμερά του.

_R016323
DSC04245
Dolzigerstr. Mix_0149
_R012684
 
_R014078

Οι φωτογραφίες του δείχνουν την οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ φίλων όταν περνούν αρκετές μέρες μαζί και τις θεωρεί ένα project εν εξελίξει που εκφράζει τις δικές του εμπειρίες και συναισθήματα και όχι μια καταγραφή της LGTBQ κοινότητας του Βερολίνου. Είναι μια υποκειμενική δουλειά, που όμως ο καθένας μπορεί να τη μεταφράσει όπως θέλει. Με μια queer ταμπέλα, η ερμηνεία τους θα ήταν πολύ κλειστή και ο Πίνδαρος σε προκαλεί να κοιτάξεις αυτά «αποσπάσματα», τις «ανακλάσεις» ως μια από τις πολλές πλευρές του Βερολίνου στο σύνολό του.

«Δεν πρόκειται για την gay κοινότητα του Βερολίνου, αλλά για τις “οικογένειες”, τα δίκτυα υποστήριξης που αναπτύσσονται μεταξύ μας και αυτά δεν έχουν να κάνουν με το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία ή τη φυλή» και αυτό είναι ένα μήνυμα που αξίζει να ακουστεί και εικόνες που χαρίζει ο Πίνδαρος στην Popaganda, το φωνάζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
NEWS
Save