Αλλά, αυτό δε σημαίνει πως έχει χαθεί κάθε ελπίδα από τη σχέση σας. Υπάρχουν πολλά μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τη βοηθήσετε, άλλωστε μία σχέση χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Εμείς, συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές όλης της χρονιάς, για να σας συνοδεύσουν το 2018.

1. Κάντε αυτή τη sexy to-do list με τον σύντροφό σας

Αναμφισβήτητα σε μια σχέση δεν μετράει μόνο το σεξ, όμως παίζει σημαντικό ρόλο στην ευτυχία του ζευγαριού. Θα αναρωτηθείτε τώρα πώς θα γνωρίζετε από την αρχή αν θέλετε τα ίδια πράγματα; Γι αυτό και εμείς σας έχουμε μια λίστα που πρέπει να συμπληρώσετε μαζί με το σύντροφό σας ώστε να μάθετε ο ένας τις προτιμήσεις του άλλου. Γιατί η επικοινωνία είναι το α και ω για καλό σεξ.

2. Αντιμετωπίστε το συναίσθημα της ζήλιας

Η ζήλια είναι σαν ένα μικρό τερατάκι που μπαίνει μέσα μας χωρίς να το θέλουμε, αναστατώνοντας τη σχέση μας και μπορεί να φτάσει μέχρι και να την καταστρέψει. Ωστόσο υπάρχουν μικρά μυστικά που αν τα ακολουθήσετε μπορεί να ξεπεράσετε το έντονο συναίσθημα της ζήλιας.

3. Πώς να συγχωρέσετε κάποιον που σας πλήγωσε

Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή μας πληγωθήκαμε από λέξεις ή πράξεις άλλων ανθρώπων. Τα συναισθήματα που ακολούθησαν ήταν η απογοήτευση και ακόμα χειρότερα ο θυμός. Ο life coach απαντά στο πώς να προχωρήσουμε στη διαδικασία της συγχώρεσης.

4. Τα 4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε κάθε εβδομάδα για μία πιο ευτυχισμένη καθημερινότητα

Δεν μπορούν όλα τα προβλήματα σε μια σχέση να επιλυθούν με την ανάγνωση ενός βιβλίου ή με τις επισκέψεις σε ψυχολόγους. Γιατί για να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση είναι σημαντικό να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα έχουν θετική επίδραση με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Jenny.gr, κάνοντας κλικ εδώ.