Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (11-17/10/2020)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Ιχθύες

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 11 είναι μια πολύ θετική ένδειξη για τη συναισθηματική σου ζωή, τις γνωριμίες και τις συνεργασίες. Και μάλιστα έχει το στοιχείο της έκπληξης κατά έναν τρόπο: όταν ο Ουρανός εμπλέκεται σε μια όψη, είναι δύσκολο να υποψιαστείς τις εξελίξεις. Την επόμενη μέρα άλλη μία όψη μπορεί να σε εντυπωσιάσει, το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα (που είναι και κυβερνήτης σου ο τελευταίος και βρίσκεται στο ζώδιό σου). Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης και της αφθονίας και όταν συνεργάζεται με τον κυβερνήτη σου μπορείς να αισιοδοξείς.

Βέβαια, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 9 και ίσως πρέπει να κάνεις λίγο πίσω και να επανεξετάσεις κάποια σχέδιά σου. Τα νέα ξεκινήματα μπορεί να μην ευνοούνται, όμως τα ήδη τρέχοντα εγχειρήματα μπορούν να πάνε εξαιρετικά καλά.

Τώρα όσο για τη νέα Σελήνη στις 16, δεν είναι και η ευκολότερη και ίσως υπάρχει ένα ζήτημα οικειότητας ή μάλλον δυσκολίας να νιώσεις οικειότητας ςνώ θα ήθελες – κάτι τέτοιο. Τα πράγματα όμως θα ξεκαθαριστούν, αλλά θέλει υπομονή ο Οκτώβριος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED