Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (11-17/10/2020)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινάει με δύο θετικές όψεις που δίνουν μια ώθηση στα σχέδιά σου. Η πρώτη, στις 11, είναι η όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού που αφορά ξεκάθαρα τα επαγγελματικά σου θέματα και σε προετοιμάζει για κάτι που μπορεί μεν να έρχεται ξαφνικά, αλλά θα έχει θετικά στοιχεία, λίγο πριν από τον ανάδρομο Ερμή.

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας, την επόμενη μέρα, σχηματίζουν κι αυτοί μια θετική όψη που σχετίζεται με τα οικονομικά κυρίως και ίσως με ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι. Ο Ερμής από τις 14 θα κινείται ανάδρομα και δεν θα είναι κάτι πολύ εύκολο αυτό, με την έννοια ότι η επικοινωνία θα είναι λίγο πιο δύσκολη και ότι ίσως επιστρέψουν κάποια θέματα από το παρελθόν που θέλουν επεξεργασία – για εσωτερικά θέματα μιλάμε, εκκρεμότητες που καλό θα ήταν να λύσεις μέσα σου.

Η νέα Σελήνη στις 16 μπορεί να είναι σχετικά δύσκολη και αφορά κυρίως την κοινωνική σου ζωή και μία φιλική σχέση ή την ένταξή σου σε μια ομάδα και για αυτό θα ήταν καλό να είσαι αρκετά προσεκτικός με αυτά που λες και κάνεις αυτές τις μέρες.

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED