Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (28/06-04/07/2020)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Παρθένος

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες μετακινήσεις αυτή τη βδομάδα: Ο Άρης από τις 28 θα βρίσκεται στον Κριό, στον όγδοο οίκο σου δηλαδή, και επειδή αισθάνεται πολύ καλά σε αυτό το σημείο θα έχεις και καλύτερες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, αν και έχει σημασία να προσέχεις τα έξοδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης, σταματάει η υπερβολική ανάλυση των σχέσεων και γενικότερα η υπερβολική ενασχόληση με τις λεπτομέρειες, και αναζητάς την οικειότητα και την απόλαυση σε αυτές, το μοίρασμα, τη σύνδεση και το δέσιμο.

Το άλλο νέο είναι ότι από την πρώτη Ιουλίου ο Κρόνος θα επιστρέψει στον πέμπτο οίκο σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου για να σου θυμίσει ότι φυσικά καλός και αναζωογονητικός ο έρωτας (ή η απόκτηση παιδιών και η δημιουργία οικογένειας), αλλά υπάρχει και το θέμα των ευθυνών.

Αντί να το δεις αυτό σαν μια “δυσάρεστη” ας πούμε πλευρά, ίσως να το δεις σαν μια πλευρά που στην αρχή μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά που προσφέρει και ικανοποίηση, επειδή το να νιώθεις ότι λειτουργείς ενεργά σε μια σχέση (και με ευθύνες) είναι τελικά πιο απολαυστικό από το να είσαι παθητικά παρών. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED