Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Αυγούστου του 2020

Και το καλοκαίρι, όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Κριός

Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, δηλαδή ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, ήταν αρκετά πολύπλοκα, και αν προσθέσουμε και την καραντίνα αμέσως πριν, συμπεραίνουμε ότι εδώ και πολύ καιρό  γίνονται μεγάλες αλλαγές στις ζωές μας και κάποιες έρχονται εύκολα, κάποιες άλλες όχι και τόσο. Δεν ήταν και λίγο τρεις εκλείψεις σε διάστημα ενός μήνα, πολλοί ανάδρομοι ταυτόχρονα συν μετακίνηση του Κρόνου. Ο Αύγουστος όμως είναι διαφορετικός, τα σύννεφα έχουν φύγει πλέον και είναι ένας μήνας χαλάρωσης, απολογισμού και θετικότητας.

Στις 3 του μήνα η πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να σε εισαγάγει σε μια ομάδα ανθρώπων ή να διευκρινίσει κάποιες φιλικές σχέσεις. Μπορεί να γνωρίσεις και νέους ανθρώπους ή να αποφασίσεις ότι ένας άνθρωπος δεν σου ταιριάζει πλέον.

Από τις 7 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και οι πιο στενές προσωπικές σου σχέσεις θα έχουν ιδιαίτερη σημασία, θα είσαι σε θέση να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και να ασχοληθείς με το σπίτι και με οικογενειακές υποθέσεις. Όμως ο Αύγουστος μπορεί να έχει και απίστευτες ερωτικές στιγμές, με τη νέα Σελήνη στις 19 και μέχρι το τέλος του. Είσαι ένα από τα ζώδια με τις πιο ερωτικές προβλέψεις για τις διακοπές.

Ταυτόχρονα είσαι και σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου.


Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
ΒΙΒΛΙΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΤΕΧΝΕΣ
14.06.2021

Είναι η Cruella η κέτσαπ που πιτσιλάει τις πατάτες μου;

ΣΙΝΕΜΑ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΟΔΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
STREET FOOD
ΒΙΒΛΙΟ
NEWS