Τα Ζώδια του Ιουλίου του 2020

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

 

Αιγόκερως

Ο Κρόνος από τις 2 του μήνα θα βρίσκεται ξανά στο ζώδιό σου και μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορεί να αναλάβεις κάποιες ευθύνες, αλλά είναι και πολύ πιθανό να ολοκληρώνεις κάποιες μεγάλες εκκρεμότητες. Ξεκινάει μια περίοδος αρκετής δουλειάς, αλλά και επιβράβευσης.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 είναι η τρίτη και τελευταία στη σειρά για αυτό το καλοκαίρι και πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιό σου. Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώνεται κάτι αυτές τις μέρες, η έκλειψη πάντως είναι θετική και αποτελεί ένδειξη ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος για σένα.

Ο Ερμής από τις 12 θα κινείται ορθόδρομα στον έβδομο οίκο σου και θα απαλλαγείς από αναβολές, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Η επικοινωνία στις σχέσεις μπορεί να είναι καλύτερη, αν υπάρχει ενσυναίσθηση.

Είναι πολύ σημαντικό να ακούς προσεκτικά τι σου λέει το άλλο άτομο, και για εσένα και για το ίδιο. Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο, στον οίκο των σχέσεων, και τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Αυγούστου φέρνει ευκαιρίες και ίσως μια νέα αρχή σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες.

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED