Τα Ζώδια του Ιουλίου του 2020

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Ιχθύες

Ο Κρόνος από τις 2 Ιουλίου θα βρίσκεται ξανά στον Αιγόκερω και μέχρι το τέλος του χρόνου θα επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις, την κοινωνική σου ζωή, την ένταξή σου σε ομάδες και τις βαθιές επιθυμίες σου, τις οποίες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και ευτυχώς, γιατί το να μένουν στο βάθος και να μην αναγνωρίζονται δεν είναι και πολύ βοηθητικό.

Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί στις 5 και η τρίτη σε σειρά έκλειψη του καλοκαιριού που είναι σεληνιακή και μπορεί να ολοκληρώσει μια διαδικασία σε σχέση με ομάδες ή να σε φέρει κοντά σε μια επιθυμία σου ή και για κάποιους να γίνουν σοβαρές συζητήσεις σε μια φιλική σχέση.

Ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα από τις 12 και αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό και για την επικοινωνία, η οποία θα γίνεται με περισσότερη ενσυναίσθηση και χωρίς πολλές παρερμηνείες, και για τις εξελίξεις γενικότερα.

Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 20 η οποία αφορά την ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητα και μέχρι τον Αύγουστο γίνεται μια ανανεωτική κίνηση στον συναισθηματικό τομέα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED