Τα Ζώδια του Ιουλίου του 2020

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Παρθένος

Ο Κρόνος από τις 2 του μήνα του μήνα θα βρίσκεται ξανά στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι η καθημερινότητά σου δεν θα είναι τόσο πιεστική και τα οφέλη από την όποια πίεση θα είναι πιο ορατά. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα επηρεάζει τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ό, τι ήταν να κάνει (να διδάξει δηλαδή) σε αυτούς τους τομείς, το έκανε. Η τελευταία του φάση σε ένα ζώδιο είναι και αυτή όπου προτού φύγει αφήνει και κάτι καλό να τον θυμάσαι – αν και ξέρουμε ότι όλοι θέλουν να τον ξεχνούν.

Στις 5 στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται μια έκλειψη Σελήνης η οποία είναι πολύ θετική. Αυτή η περίοδος είναι από τις πολύ σημαντικές για την ερωτική σου ζωή από ό, τι καταλαβαίνεις.

Από τις 12 ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα πλέον και επειδή είναι κυβερνήτης σου η διαφορά θα είναι αισθητή, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα μειωθούν και οι εξελίξεις δεν θα είναι όσο πιο αργές γίνεται, το αντίθετο.

Στο ίδιο σημείο στις 20 θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη, μια ένδειξη ότι μπορεί να ξεκινήσουν νέες φιλίες, ότι μπορεί σύντομα να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα ή ότι θα φτάσεις πολύ κοντά σε κάτι που θέλεις πραγματικά.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED