13.04.2019

Τα αγαπημένα μου φυτικά τυριά

Say...cheese!

Πρόσφατα έλαβα mail από αγαπημένη αναγνώστρια να της πω τη γνώμη μου για τα φυτικά τυριά και αν έχω κάποια να της προτείνω. Και τσουπ μου έδωσε καταπληκτική πάσα για να σου δείξω ποια είναι τα αγαπημένα μου φυτικά τυριά, τα οποία έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ.

Αρχικά, το γιατί οι άνθρωποι είναι εθισμένοι στο ζωικο τυρί και το πώς φτιάχνεται το vegan τυρί, αλλά και τι να προσέξεις τα έχω γράψει όλα σε αυτό εδώ το κείμενο: Τι ακριβώς είναι το vegan τυρί

Πάμε τώρα να δούμε τα αγαπημένα μου τυριά!

Viofree Λευκό

Από μικρή εγώ και η φέτα είχαμε μαλώσει. Όχι να τη φάω δεν μπορούσα, αλλά ούτε να τη μυρίσω. Πρώτη φορά που έφαγα φέτα στην ζωή μου ήταν αυτή από τη Viofree. Και αυτό που είπα στο αγόρι μου ήταν το εξής “συγνώμη, αλλά η φέτα η ζωική έχει  αυτή την τέλεια γεύση;”, για να πάρω την απάντηση “αυτή της viofree είναι καλύτερη!”. Πραγματικά αξίζει να τη δοκιμάσεις. Είναι χωρίς γλουτένη και χωρίς σόγια. Θα το βρεις εδώ.

GreeVie Parveggio

H παρμεζάνα που θέλεις για να βάλεις στο ριζότο σου, στη μακαρονάδα σου ή ακόμα και στη σαλάτα σου. Πολλοί που την έχουν δοκιμάσει, συμφωνούν μαζί μου πως είναι το καλύτερο υποκατάστατο παρμεζάνας. Θα το βρεις εδώ.

Viofree με Καπνιστή Γεύση

Ενισχυμένο με B12 αυτό το φυτικό τυράκι με την καπνιστή γεύση είναι πραγματικά μία μικρή κόλαση. Δεν ηρεμούσα μέχρι να το φάω όλο. Θα το βρεις εδώ.

Eat Free Mozzarellino

Το mozzarellino της Eat Free πρώτα μου τράβηξε το μάτι εξαιτίας της μινιμαλιστικής του συσκευασίας. Εν συνεχεία μου πήρε και το μυαλό όταν έφτιαξα τοστάκι με αυτό. Μιαμ μιαμ. Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ladyapapaya.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ WELLNESS
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED