Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
10.09.2021

3,6 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε το πρώτο κόμικ του Σπάιντερ Μαν

Αστρονομικό ποσό.

Όχι μόνο στην οθόνη ή στο χαρτί αλλά και στις δημοπρασίες ο διάσημος και κοσμαγάπητος Spider-Man, με κάθε του εμφάνιση κατακτά νέα ύψη.

Ένα αντίγραφο της πρώτης εμφάνισης κόμικ του ήρωα της Marvel πωλήθηκε στις Heritage Auctions για 3,6 εκατομμύρια δολάρια. Το κόμικ - Amazing Fantasy No. 15 του 1962, πουλήθηκε σε 12 μόλις λεπτά και ήταν σε σχεδόν τέλεια κατάσταση.

Με αυτήν την πώληση, ο Spider-Man περνά μπροστά από τον Superman σε μια κούρσα που δεν έχει τέλος στις αίθουσες των δημοπρασιών και η τελευταία τιμή που αγγίζει τα τέσσερα εκατομμύρια πιστεύεται ότι είναι η υψηλότερη για ένα κόμικ.

Νωρίτερα φέτος, ένα αντίγραφο του Action Comics No. 1 του 1938 πωλήθηκε ιδιωτικά για 3,25 εκατομμύρια δολάρια. Το Amazing Fantasy No. 15, που έγραψε ο Stan Lee και το σχεδίασε ο Steve Ditko, παρουσίασε στον κόσμο τον Peter Parker και το alter ego του που ανεβαίνει σαν αράχνη στους τοίχους, σε μια ιστορία 10 σελίδων. Σε αυτό, ο Πίτερ εξελίσσεται σε ένα ανιδιοτελές ον, όταν μια προσωπική τραγωδία τον διδάσκει ότι δίπλα στη μεγάλη δύναμη πρέπει να υπάρχει και η μεγάλη ευθύνη.

ΠΟΛΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
TV SHOWS
ΤΕΧΝΕΣ

«Η τριλογία του Λεβάντε»: Ένα από τα σημαντικότερα μυθιστορηματικά χρονικά του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

ΣΙΝΕΜΑ