Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
13.05.2022

Αιγάλεω: Καταδίωκε μια γυναίκα ο άνδρας που έπεσε με το ΙΧ στο εμπορικό κέντρο

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το ΙΧ μιας γυναίκας από τη Θηβών και το χτυπούσε από πίσω, μέχρι που έφτασε στο εμπορικό κέντρο.

Μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία καταστήματος στο εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, φέρεται να καταδίωκε ένα άλλο ΙΧ το οποίο ανήκε σε μία κοπέλα, την οποία φέρεται να παρενοχλούσε από το ύψος της Θηβών. Μάλιστα, δεν δίστασε να την χτυπήσει αρκετές φορές με το αυτοκίνητό του, για να τη βγάλει εκτός πορείας.

Η κοπέλα, προσπαθούσε να του ξεφύγει κι έτσι οδηγήθηκε στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται επί του Κηφισού στο ρεύμα της καθόδου, και μπήκε στο πάρκινγκ κι από εκεί αφού παράτησε το αυτοκίνητό της, μπήκε στα καταστήματα για να γλιτώσει.

Το αυτοκίνητο του δράστη μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εμπορικό κέντρο, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Οταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου και δεν μπορούσε να μπει πιο μέσα, θέτοντας προφανώς σε θανάσιμο κίνδυνο τους εκατοντάδες επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει στους ορόφους του River West.

Η Aστυνομία τελικά κατάφερε να τον συνέλαβε και σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την ΕΛΑΣ, στη θέση του συνοδηγού υπήρχε μια σακούλα με ψυχοφάρμακα. Για πολλή ώρα τα δύο εμπορικά κέντρα εκκενώθηκαν από τους πελάτες και το προσωπικό έως ότου η Αστυνομία ελέγξει τους χώρους και διαπιστώσει ακριβώς τι συμβαίνει. Οι έρευνες της ΟΠΚΕ περιλάμβαναν και ανίχνευση του χώρου και με εκπαιδευμένα σκυλιά.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο ΑΤ Αιγάλεω και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες ότι είναι «απεσταλμένος του Θεού» κι ότι το όχημά του, παρότι ο ίδιος είναι «πολύ καλός οδηγός, του έφυγε από τον έλεγχο κι έπεσε στα καταστήματα».

Πηγή

Save