Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
20.05.2022

Έρευνα για τον θάνατο 43χρονου στα επείγοντα του «Παπανικολάου»

Κατεπείγουσα έρευνα για τα αίτια θανάτου του 43χρονου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ζήτησε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

Κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 43χρονου στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως ανέφερε νωρίτερα σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου, Δημήτρης Γαλεντέρης, η πνευμονική εμβολή φέρεται να είναι η πιθανότερη αιτία θανάτου του 43χρονου.

Οι συγγενείς του 43χρονου ζητούν απαντήσεις για τον χαμό του ανθρώπου τους, που λόγω ξαφνικών πόνων στο πόδι, είχε φτάσει στα επείγοντα του νοσοκομείου, από όπου όμως τον έδιωξαν, καθώς γιατρός απεφάνθη ότι δεν είχε κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, που έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση, ο 43χρονος αντέδρασε γιατί δεν ένιωθε καλά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και με το ιατρικό προσωπικό, ενώ αρνήθηκε να αποχωρήσει και κάθισε σε καρέκλα του θαλάμου, όπου περίπου μιάμιση ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι είχαν κληθεί νωρίτερα υπάλληλοι της ιδιωτικής ασφάλειας του νοσηλευτικού ιδρύματος, οι οποίοι απαίτησαν να απομακρυνθεί από τον χώρο. Η σορός του εντοπίστηκε πολλές ώρες αργότερα, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού.

Save