Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
24.09.2021

Εργαζόμενοι efood: H μαζικότητα της 24ωρης απεργίας θα διασφαλίσει ότι όσα ανακοίνωσε η εταιρεία θα γίνουν πράξη

Η απεργία που έχει προκηρυχθεί για σήμερα όπως και η συγκέντρωση, δεν αναστέλλονται, ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.

Η απεργία που έχει προκηρυχθεί για σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, δεν αναστέλλεται, ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου. Επίσης, κανονικά θα πραγματοποιηθεί και η απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως, παρά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι διανομείς της Efood.

Το Συνδικάτο Επισιτισμού τονίζει, πως «η μαζικότητα της 24ωρης απεργίας που οργανώνουμε οι εργαζόμενοι με τα σωματεία μας, θα διασφαλίσει ότι όσα ανακοίνωσε η εταιρεία θα γίνουν πράξη!»

Τα Συνδικάτα τονίζουν ότι «η απεργία μετά την πλήρη αναδίπλωση της εταιρείας και την αποδοχή των αιτημάτων των σωματείων για συμβάσεις αορίστου χρόνου και λήξη των αυθαίρετων αξιολογήσεων, σηματοδοτεί την απαρχή της επόμενης περιόδου».

«Από τον αγώνα δρόμου στο δρόμου του αγώνα. Δεν θα αλλάξουμε επάγγελμα, θα αλλάξουμε το επάγγελμα» αναφέρουν τα Συνδικάτα.

Σημειώνεται ότι η Online Delivery που έχει την ιδιοκτησία της efood έκανε χθες, Πέμπτη, πίσω και δέχθηκε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων μετά τις μαζικές κινητοποιήσεις και τις μεγάλες αντιδράσεις.

Πηγή

ΠΟΛΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
TV SHOWS
ΤΕΧΝΕΣ

«Η τριλογία του Λεβάντε»: Ένα από τα σημαντικότερα μυθιστορηματικά χρονικά του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

ΣΙΝΕΜΑ