Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
19.05.2022

Γέννησε η Rihanna

To TMZ έχει αποκλειστικές πληροφορίες ότι η pop star έχει ήδη γεννήσει ένα υγιέστατο αγοράκι, αλλά κανείς δεν το ήξερε μέχρι σήμερα.

Τα looks της εγκυμοσύνης της Rihanna έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στη βαριά ιστορία της pop culture από τη στιγμή που η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον περασμένο Γενάρη ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της A$AP ROCKY. Το ζευγάρι των μουσικών που προς έκπληξη όλων κατάφερε να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα βλέμματα πάνω του με μία είδηση - ότι θα γίνουν γονείς - που φαντάζομαι ότι δεν προκάλεσε στο κοινό του σοκ που έφερε στα παγκόσμια media, είχαμε πιστέψει ότι δεν θα υποδεχόταν ποτέ στην κόσμο το παιδί, μόνο και μόνο για να μπορεί η Rihanna να κάνει περισσότερα iconic looks εγκυμοσύνης και να προκαλεί κύματα αλαλαγμών στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Τελικά η μητέρα φύση δεν μπορούσε να καθυστερήσει περισσότερο τη γέννηση αυτή και η μητέρα Rihanna έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 13 του Μάη σε μαιευτήριο στο Los Angeles. Το όνομα του μικρού δεν είναι γνωστό, αλλά έχουμε βάσιμες υποψίες ότι η pop star δεν θα ήθελε να φέρει στον κόσμο άλλον έναν αρσενικό Δίδυμο, όποτε χάρισε το θείο δώρο ενός δοτικού Ταύρου στον κόσμο, μιας και ο μικρός γεννήθηκε κάτω από τον αστερισμό του αγαπημένου ζωδίου της γης.

Δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία να μεταδώσουμε πλην της είδησης -που και αυτή έγινε γνωστή με χρονοκαθυστέρηση- της γέννησης του παιδιού του celebrity ζευγαριού, αλλά είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα βαρεθούμε να ακούμε για τον μικρό πρίγκιπα της pop culture. Να ευχηθούμε τα καλύτερα στους νέους γονείς που πλέον θα μάθουν τι σημαίνει μητρότητα και πατρότητα αντίστοιχα από πρώτο χέρι.

 
 
Save