Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
15.09.2023

Κώστας Αγοραστός: «Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών»

«Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών», τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κατά την ενημέρωση για την κατάσταση στην πλημμυρισμένη Θεσσαλία.

Η κατάσταση παραμένει δύσκολη, πρόκειται για θηριώδη καταστροφή από ένα πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφερόμενος στις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel.

Σημασία έχει να κινηθούμε για να σταθούν οι άνθρωποι της Θεσσαλίας στα πόδια τους. Δουλεύουμε ασταμάτητα για τα ταχύτερα δυνατόν αποτελέσματα, σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να πει ότι όλα πήγαν τέλεια» ανέφερε ο κ. Αγοραστός για να συμπληρώσει «αυτό που είναι σημαντικό σε ένα καιρικό φαινόμενο που ξεπέρασε κάθε σχεδιασμό αντιμετώπισης είναι ότι είμαστε παρόντες 100% των δυνατοτήτων μας , δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες μας, η μάχη συνεχίζεται».

Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών, είπε. Κάνουμε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στη Θεσσαλία, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «Τα έργα μας λειτούργησαν αλλά τα πρωτοφανή φαινόμενα ξεπέρασαν τις αντοχές τους».

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, ανέφερε και χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία για να λάμψει η αλήθεια, όπως είπε.

Save