Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
19.05.2023

ΟΣΕ: Καταγγελία για προεκλογικές προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ σε κρίσιμες ειδικότητες

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, το Δ.Σ. του ΟΣΕ συνεδρίασε νύχτα και έλαβε απόφαση για 60 προεκλογικές προσλήψεις, εκτός ΑΣΕΠ, με μπλοκάκι, στις κρίσιμες ειδικότητες του σταθμάρχη και του κλειδούχου.

Σε ακόμη μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανάρτησή του πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας, αποκαλύπτοντας ότι το Δ.Σ. του ΟΣΕ συνεδρίασε νύχτα και έλαβε απόφαση για 60 προεκλογικές προσλήψεις, εκτός ΑΣΕΠ, με μπλοκάκι, στις κρίσιμες ειδικότητες του σταθμάρχη και του κλειδούχου.

«Στον ΟΣΕ κάποιοι νομίζουν ότι το κράτος τους ανήκει. Αλαζονεία, έπαρση και αποφάσεις που λαμβάνονται νύχτα» σημειώνει, εξηγώντας ότι η εισήγηση για τις προσλήψεις είναι «στελέχους που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή».

Μάλιστα, όπως αναφέρει, στην απόφαση μειοψήφησαν μην αντέχοντας τη σήψη στον Οργανισμό η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΣΕ κ. Σαγιάκου και ένα ακόμα τοποθετημένο μέλος.

«Αλήθεια ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, που δακρύζει στις μηχανές και τα ξέρει όλα ονομάζοντας τοπική τηλεδιοίκηση κάθε σταθμό του δικτύου, πότε θα δημοσιεύσει την προκήρυξη; Αλήθεια γιατί ενώ κάνουν όλα αυτά νύχτα προκηρύσσουν διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και κοροϊδεύουν χιλιάδες νέων ανέργων που σπεύδουν να καταθέσουν αίτηση και περιμένουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού;» διερωτάται ο Κ. Γενιδούνιας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφίες από τα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης. 

Νικόδημος Μάινα Κίνυουα: «Να έρθει πιο κοντά η στιγμή ώστε μια μαύρη, γκέι γυναίκα να είναι αρχηγός κόμματος»
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
76ο Φεστιβάλ Καννών: O Χιροκάζου Κόρε Έντα για το πώς το Monster έγινε το τελευταίο soundtrack του Ρουίτσι Σακαμότο
ΚΑΝΝΕΣ 2023
Φραγκίσκος Λαμπρινός: «Το σκάνδαλο των υποκλοπών αναδεικνύει την πλήρη έλλειψη σεβασμού της κυβέρνησης στους θεσμούς»
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δύο μέρες μόνο για τις εκλογές, αχ, ευάλωτή μου δημοκρατία
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
Jesus Crust: Ο third wave φούρνος που φτιάχνει κόλλυβα σε παραλλαγή, φανουρόπιτα και ένα από τα καλύτερα ψωμιά της πόλης
ΠΟΛΗ
Άρης Στυλιανού: «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό της, στην έρευνα και τον πολιτισμό»
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Save