03.07.2020

ΗΠΑ: Λευκή γυναίκα σημαδεύει με όπλο μια μαύρη μητέρα και την κόρη της [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα απλό μεσημέρι στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μια λευκή γυναίκα να σημαδεύει με το όπλο της μια μαύρη γυναίκα, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου που διαδραματίστηκε μετά από διαπληκτισμό σε εστιατόριο στο Μίσιγκαν.

 Το υλικό δημοσιεύτηκε από την Takela Hill, τη μαύρη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται πως η λευκή γυναίκα ονόματι Jillian Wuestenber είχε μόλις επιτεθεί στην 15χρονη κόρη της.

Η Wuestenber από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι εμποδίστηκε να μπει στο αυτοκίνητό της, προτού ο σύζυγός της Eric Wuestenberg, φαίνεται να τη βοηθά να κατευθυνθεί στο όχημά τους.

Το ζευγάρι και η Hill είχαν έναν πολύ έντονο διάλογο στο πάρκινγκ με κάποια... γαλλικά, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Η μαύρη γυναίκα είπε πως οι Wuestenber προσπάθησαν να τη χτυπήσουν, ενώ η λευκή γυναίκα κατηγόρησε την Hill πως χτύπησε το αυτοκίνητό της. Μάλιστα, όταν εκείνη βγαίνει από το όχημά της, κρατά στα χέρια της ένα όπλο, το οποίο στρέφει προς την... αντίπαλη πλευρά.

Οι Αρχές του Μίσιγκαν παρουσίασαν τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη (02/07) και σύμφωνα με τους New York Times σε αυτήν εξήγησαν ότι το όλο σκηνικό ξεκίνησε μετά από διαπληκτισμό στο εστιατόριο.

«Πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικές ιστορίες, από δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Και οι δύο πλευρές ισχυρίζονται ότι αισθάνθηκαν να απειλούνται», δήλωσε ο σερίφης Michael Bouchard.

ΠΗΓΗ

MOST SHARED
JUST PUBLISHED